Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.

Antetokounmpo, Harris vinner NBA-spillere i måneden for November

Milwaukee Bucks superstjerne Giannis Antetokounmpo og L.A. Clippers liten fremover Tobias Harris har blitt kåret til Kia NBA-spillere i måneden for oktober og november. Både Giannis Antetokounmpo og Tobias Harris satte opp stjernene mens de ledet sine respektive lag til imponerende måneder. Basketball Drakter til salgs nettbutikk.

Over helgen, sa David Fizdale, lederen til New York Knicks, at Giannis Antetokounmpo er den beste spilleren i NBA, og det er vanskelig å ikke være enig med ham. I 21 kamper denne sesongen, er The Greek Freak gjennomsnittlig 27,6 poeng, 13,2 rebounds og 6,0 assists per spill for Bucks mens du skyter en blærer 57,8 prosent fra feltet. Du kan også kjøpe Milwaukee Bucks Drakt for å vise din støtte.

Tobias Harris, i mellomtiden, fortsetter å være en av de mest underrated spillere i NBA. Den 26-årige scoring fremover er i gjennomsnitt 21,4 poeng, 8,5 rebounds og 2,4 assists per spill og skyte 51,6 prosent fra gulvet, 42,9 prosent fra 3-punkts linje og 83,6 prosent fra veldedighetsstripen. Harris 'stjernespill er en stor grunn til at Clippers er bundet til Denver Nuggets for første plass i den robuste vestlige konferansen. Los Angeles Clippers Drakt med høy kvalitet!