Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.

Billige Houston Rockets Drakter, NBA Basketball Drakter Houston Rockets

Av alle de nye parringene som dukker opp etter NBAs utrolig hektiske sommer, er det ingen som vil trekke like stor interesse som Russell Westbrook som sammen med James Harden med Houston Rockets. Billige Basketball Drakter til salgs nettbutikk.

De to høydrevne vaktene har stått for fire av de siste fem scoringsmesterskapene, og to av de tre siste MVP-prisene, og å bringe dem sammen er den typen vitenskapelige trekk som har gjort Daryl Moreys navn i Houston-kontoret. Du kan også kjøpe Houston Rockets Basketball Drakter i vår butikk.

Det er sant at Westbrook vil ta opp noen bekymringer for Houston. Han vil gi flere raske sjanser til et lag som var veldig effektive i overgangen, men ikke kom seg ut og løp nok. Han vil også være en utmerket rebounder, en svak svakhet for fjorårets lag.

Dette var en utfordring for trener Mike D’Antoni å klare seg med Harden og Paul, og det blir ikke enklere med Westbrook. Han vil forskyve minuttene fra sine to stjernevakter slik at Harden kan plukke fra hverandre halvveis forsvar og Westbrook kan presse tempoet når Harden er på benken.