Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.

Chicago Bulls forsvar blir bedre

For det meste nyter Chicago Bulls oppstigningen av Zach LaVine og ellers markerer tiden til flere viktige spillere kommer tilbake fra skade. Basketball Drakter til salgs nettbutikk.

Det har vært tegn på defensiv forbedring i den siste uken eller så. I hvert fall på papir har ting blitt bedre. Bulls forsvar forsvinner fortsatt ofte øyetesten. Du kan også kjøpe Chicago Bulls Drakt i butikken vår.

Ser på tallene i løpet av de siste seks spillene, setter Bulls faktisk femte i NBA i defensivt feltmålprosent på .436. New York skutt 38,7 prosent mandag i dobbelt-overtid tapet til Bulls, mens toppscorer Tim Hardaway Jr. ble sidelinjet av en ryggskade. Chicago Bulls Drakt Barn med høy kvalitet!

I den samme perioden rangerer tyskene 14 i poeng tillatt på 110.0 og 12 i defensiv vurdering, som er poeng tillatt per 100 eiendeler.

Det er ikke dårlig med tanke på seks-spannet inkluderer tapet til Golden State, der Bulls overgav 149 poeng og bokstavelig talt så på som Klay Thompson satte en NBA-post med 14 3-pointers.