Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.

Dirk Nowitzki øynene desember for å starte sin 21. sesong

Dirk Nowitzki var klar til å ta retten onsdag kveld - i halvtid, til en seremoni hvor Mavericks-stjernen ble presentert en nøkkel til byen av Dallas Mayor Mike Rawlings. NBA Drakter til salgs nettbutikk.

Når det gjelder at 7-foten Tysklands rekord 21-årstid med samme franchise vil begynne etter en lengre enn forventet gjenoppretting fra ankeloperasjon for syv måneder siden, sa Nowitzki målet er en gang i desember. Du kan også kjøpe Dirk Nowitzki Drakt for å vise din støtte.

13-tiden All-Star hadde kirurgi for å fjerne bensporer fra venstre ankel like før slutten av 2017-18 sesongen. Nowitzki var på plan for å være klar for starten av denne sesongen før et tilbakeslag førte til senesår rett før starten av treningsleiren i september. Dallas Mavericks Drakt med høy kvalitet!

Nowitzki sa: "Det er bare vanskelig når jeg ikke har gjort mye i åtte uker, og det er en 40-åring som utgangspunktet starter fra bunnen av for å prøve å komme tilbake i form for å spille NBA-minutter. Forhåpentligvis snart. Forhåpentligvis, et sted i desember jeg Jeg vil være klar og kroppen vil svare på den riktige måten. "

Barn Basketball Drakter Dallas Mavericks 2018 Dirk Nowitzki 41# Association Edition Swingman