Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.

Er det på tide for Rockets å begynne å beklage Chris Pauls kontrakt?

Houston Rockets ga Chris Paul en fireårig maks kontrakt denne offseasonen. Han har slitt med å starte sesongen, er det på tide å begynne å beklage denne kontrakten? Houston Rockets Drakt til salgs nettbutikk.

Det var noe han definitivt tjente og penger Rockets absolutt må gjøre ut etter suksessen laget hadde i fjor med Paul som ledet veien sammen med James Harden. De opprettet en av de beste backcourt tandemene i hele ligaen. Du kan også kjøpe James Harden Drakt i butikken vår.

Nesten alle aspekter av Pauls spill er på en karriere lav bortsett fra minutter og stjeler. Hans skytespill har vært ute i flertallet av året, og tallene viser det fra hans feltmålprosent til hans frie kasteprosent. Chris Paul Drakt med høy kvalitet!

 Så er det på tide å begynne å beklage en fireårig, maksimal engasjement for denne 33 åringen? Ikke helt. Paul produserer fortsatt godt, og det er tidlig på sesongen fortsatt. For dette året er kontrakten bra, og det var hva Houston Rockets måtte gjøre etter forrige sesong. Men fremover kan avtalen komme til å se mye verre ut.