Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.

Houston Rockets har en perfekt mulighet til å endre sine playoff-legater

De neste to eller tre spillene i Western Conference Finals har mye på spill - men ingen har mer å tape eller vinne enn Chris Paul og James Harden. Houston Rockets Drakt til salgs nettbutikk.

Begge spillerne blir betraktet som superstjerner i NBA, men når det gjelder deres playoff-referanser, plasseres de i lavere nivå enn de som LeBron James, Kevin Durant, Steph Curry og andre mesterskapspokerende spillere. Fortellingen er at de ikke kan vinne i mai og juni, og de har kjemper mot det denne postseasonen. Du kan også kjøpe James Harden Drakt for å vise din støtte.

Raketer har kjempet for flertallet av deres serie mot krigerne. Bortsett fra en crushing 126-85 beatdown i Game 3 på veien (fylt med "kaste damnehåndkle" memes), har de hatt stjernesving fra Harden og Paul, samtidig som de får nyttige utbrudd fra Eric Gordon, PJ Tucker, og Gerald Green.

James Harden kommer til å bli NBAs MVP i år. For å se ham passere det ser ut til P.J. Tucker var alarmerende. Det er ikke mange andre spillere i foreningen du vil ha på det andre stedet enn Harden.