Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.

Houston Rockets tilbake i toppform

Når Houston-treneren Mike D'Antoni gjorde langsom spasertur fra Rockets-skapet til pressekonferanserommet for en pregame briefing fredag ​​kveld, ville du aldri vite at det var en verden av basketballtrykk som var opptatt på skuldrene. NBA Drakter til salgs nettbutikk.

Begrepet NBAs beste regelmessige sesonglag som lider et spill 3-tap for Utah Jazz i disse Western Conference-semifinalen, ville være parafin for kritikerne, med de siste playoff-feilene til D'Antoni, James Harden og Chris Paul, vil sikkert bli diskutert av massene om Houston trakk 2-1. Du kan også kjøpe Houston Rockets Drakt for å vise din støtte.

Likevel var det den 66 år gamle moseying mot media, roligt fremhevet de mange fikserbare måtene hans hold ble kort sist, mens det var sant å forme seg og klemte seg i noen vitser underveis med den vestlige Virginia-sjarmen.

Et par timer senere, ikke lenge etter forsvarsmesteren Golden State ble dirigert av New Orleans i serien, og presset hadde flyttet til Warriors 'side av Western Conference Ledger, ville D'Antonis rolige være forsiktig. The Rockets, vinnerne med en 113-92 poengsum som ikke var så nær, ser ut som det beste laget på planeten igjen.


Products related to this article