Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.

Ikke vær uforsiktig etter tatovering:

1. Etter at tatoveringen er fullført, må du påføre profesjonell tatoveringssalve eller medisinsk vaselin. Etter 2-3 timer, skyll salven og blodet med varmt vann, og tørk det med absorberende bomull eller profesjonelle papirhåndklær. Ikke bruk noen medisiner etter det.

2. Tre til fire timer etter at tatoveringen er fullført, rengjør tatoveringsområdet med varmt vann, bruk et bad, og tørk det deretter med et bindehåndkle, hold det tørt og vask det daglig. Bare dusj ikke badekar.

3. Kløe, skorper og avskalling er normalt etter noen dager etter at tatoveringen er fullført Ikke klø på såret for å unngå infeksjon eller misfarging Undertøyet skal være mykt og ikke for stramt Billige Basketball Drakter.

4. Før det tatoverte området har grodd, må du ikke svømme, bade, sole deg eller gå til sjøen.

5. Hvis det er sårdannelse, suppurasjon, rennende vann, sår som ikke gror sakte eller feber osv., vennligst kontakt en tatovør eller gå til sykehuset for undersøkelse i tide.

6. Hvis tatoveringen er på leddet eller den delen som er lett å strekkes, er det nødvendig å være oppmerksom på handlingen når skorpen ikke er for stor, for å unngå at skorpen sprekker og påvirker det fremtidige utseendet.

7. Prøv å ikke drikke alkohol, spis sjømat og krydret mat før tatoveringen er fullstendig gjenopprettet, Los Angeles Lakers Drakter fordi disse vil forårsake rødhet, kløe og til og med allergiske symptomer (spesielt sjømat) på tatoveringsstedet, noe som lett vil føre til negative konsekvenser for tatoveringen.