Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.

James Harden heter NBA Western Conference spiller i måneden for januar

NBA kunngjorde at Houston Rockets Guard James Harden ble kåret til KIA NBA Western Conference Player i måneden for januar. Det er den andre rette måneden han har mottatt æren og den syvende gangen i sin karriere, alle som kommer som en rakett. Det er det meste av noen spiller i franchise historie. Billige Basketball Drakter til salgs nettbutikk.

For måneden, Harden gjennomsnitt 43,6 poeng, 8,7 rebounds, 7.6 assists, 2,07 stjeler og 1,21 blokker. Ifølge Elias Sports Bureau, som markerte det syvende høyeste scoring gjennomsnittet i en enkelt måned i NBA historie med minst 10 spill spilt. Wilt Chamberlain har de seks øverste plassene. Du kan også kjøpe James Harden Basketball Drakter for å vise din støtte.

Sist sesong ble Harden navngitt NBAs mest verdifulle spiller etter å ha ført rakettene til en franchise-rekord 65 seier. Han ble ferdig med å stemme for prisen i både 2014-15 og 2016-17. Harden er den eneste spilleren som er en enstemmig All-NBA First Team-utvalg i hver av de siste to sesongene.