Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.

Kobe og Gigi spådde begge Lakers å vinne

Pelinka deltok i en podcast på ESPN og snakket om Lakers ’reise mot mesterskapet. Samtidig sa han også at Kobe og hans familie hadde gitt ham mye oppmuntring, og både Kobe og Gigi hadde spådd at Lakers ville vinne i år. Billige Basketball Drakter Vinn mesterskapet. Siden denne sesongen har Kobe sett to Lakers-kamper på scenen. På den tiden fortalte han det tykke øyenbrynet at Lakers ville vinne denne sesongen. Kobe er ikke den eneste personen i Bryant-familien som mener det. Den 13 år gamle andre datteren, Jaina, spådde også det samme. Pelinka avslørte i showet at da Gigi dro til Staples Center for å se et spill, hadde han en slik prat med seg selv.

Pelinka husket: "Husk at Gigi så på meg, hun sa" Onkel P (onkel Pelinka), vi vil vinne mesterskapet i år ", jeg sa" Gigi, hvorfor tror du det? "Hun sa" Din defensive slutt Ha fordelen av høyde og størrelse, samt atletisk evne. I sluttspillet blir det vanskelig å skyte trepeker, kurven ser ut til å bli mindre, spillerne vil føle presset, og din størrelse og storskala forsvarsevne kan Kontroller kurven ... andre lag kan ikke enkelt score foran deg. Du vil vinne mesterskapet. '"

I tillegg tvilte Pelinka en gang på seg selv og bekymret seg for at Lakers kunne vinne i år, spesielt i kvartfinalen. Pelinka sa at livet i divisjonen ikke er lett. På samme hotellrom. NBA Basketball Drakter Los Angeles Lakers Å være i 100 dager, som Pelinka sa, er en slags psykologisk lidelse. Under slike omstendigheter hadde Kobes enke, Vanessa, stor innflytelse på ham. Pelinka sa: "Vanessa er fortsatt en av mine beste venner. Hun vil ringe og noen ganger videreføre Kobe. Den forrige kortfilmen ga meg å la meg høre stemmen til Kobe, noe som fikk meg til å føle at Kobe er tilbake for meg. "