Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.

Lakers kan gjøre dette hvis de vinner mesterskapet

I følge en rapport fra Lakers og lagreporter Harrison Faigen, hvis Lakers vinner NBA-mesterskapet denne sesongen, vil ikke laget være i stand til å holde en parade med titusenvis av fans som de gjorde tidligere år, fordi Los Angeles fortsatt forbyder store samlinger. På grunn av den nåværende virkningen av den nye kronepidemien, er det lite sannsynlig at dette forbudet vil bli opphevet innen 2020. NBA Basketball Drakter Barn Lakers-eier Jenny Buss har imidlertid sagt at hvis Lakers vinner mesterskapet, vil laget komme med en trygg måte å feire på.

Det er verdt å nevne at Lakers-eier Jenny Buss allerede har beskrevet feiringsmodus hvis Lakers vinner mesterskapet: "Hvis vi er heldige som vinner mesterskapet, tror jeg Lakers-fansen må være trygg på at vi vil ha alle kan Det er noe å føle seg i kontakt med teamet og feire trygt. Fordi, som du sa, vi er i en epidemiperiode, og det er forbudt å holde store sammenkomster. Vi ønsker å sikre alles sikkerhet. "

Når det gjelder måten Lakers feirer på, ga Harrison sine egne forslag: 1. Det kan gjøres på en virtuell måte. Hvis Lakers ikke kan nå ut til å samhandle med fansen mens de kjører til Staples Center, bør i det minste beholdes måten spillerne og trenerne holder taler i den siste fasen av paraden, og måten å snakke med fansen på en virtuell måte; Los Angeles Lakers Drakter Organiser planlagte Instagram Live-møter, slik at hver spiller kan bruke en forhåndsbestemt tid på å samhandle med Lakers-fansen. For de nåværende Lakers er det imidlertid spørsmålet de bør vurdere mest om hvordan å vinne G5.