Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.

LeBron James Drakt Barn, Billige Basketball Drakter/Klær NBA

Kanskje LeBron James burde miste et spill i første runde oftere. Søndags nederlag satte bordet for en av de mest minneverdige playoff-forestillingene i karrieren i Cavaliers 100-97-seier over Indiana Pacers på onsdag for å knytte serien 1-1. Du kan også kjøpe NBA Drakter i butikken vår.

James scoret de første 13 poengene i kampen for begge lag og de 16 første poengene til Cavs, og slo tre av hans første åtte feltmål for å åpne en kommende leder for Cleveland.

Det var 1.362 spill av James 'karriere - vanlig sesong og playoffs kombinert - og de flest poengene han noensinne har scoret i de første fem minuttene av et spill, ifølge forskningen fra ESPN Stats & Information. LeBron James Drakt til salgs nettbutikk.

Det var den nest mest poeng James har satt opp i en halv av et playoff-spill, og bare etterspilt sitt Game 6-forsøk mot Boston Celtics i 2012, et spill som mange anser å være den beste av karrieren hans. På onsdag hadde James særlig suksess med Thaddeus Young som den primære forsvarer, scoring 14 av sine 29 første poeng på Young mens han gikk 5-for-6 fra feltet (2-for-2 fra 3).


Products related to this article