Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.

LeBron James fortsetter å lede All-Star fan stemmegivning i siste avkastning

LeBron James fortsetter å lede alle NBA-spillere i viften stemmer for 2019 NBA All-Star Game, som indikerer at han vil bli en All-Star-kaptein for andre året på rad. Billige Basketball Drakter til salgs nettbutikk.

NBA annonserte sin siste avkastning, samt en fremtidig dato for NBA All-Star Draft den 7. februar. Den nest nærmeste spilleren til James i viften stemmer er Milwaukee's Giannis Antetokounmpo, som er om lag 150.000 stemmer bak James. All-Star-kapteinene vil være de to spillerne som leder sine respektive konferanser i avstemning, så det ser ut som Team LeBron vs Team Giannis. Du kan også kjøpe LeBron James Basketball Drakter for å vise din støtte.

Det andre spørsmålet om All-Star-spillet, i hvert fall så langt som LeBron er bekymret, er om han vil være i stand til å delta i det hele tatt. LeBrons folk og Luke Walton legger ingen forventninger til en forestående retur, noe som kan bety at James kanskje ikke er klar til å komme tilbake når All Star-spillet spilles. Men selv om James er skadet og ikke kan spille i selve spillet, ville han fortsatt være en av to kapteiner.