Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.

LeBron James reddet Cleveland Cavaliers igjen

Vel, LeBron James gjorde det igjen. Det er egentlig ikke mye mer å si enn det. Etter at Cleveland slettet et tosifret fjerde kvartal ledelse, og LeBron selv vendte det over med spillet bundet og mindre enn 30 sekunder å spille, har den største spilleren noen av oss noensinne hatt en spareblokker i den ene enden før, tre sekunder senere, slo den vinnende skudd på den andre for å gi Cavs en 98-95 seier mot Pacers i Game 5. NBA Drakter til salgs nettbutikk.

Ingen måte de kan vinne en tittel på. Men kan de komme ut i øst? Gitt hvor feil dette Cleveland-laget er, det er nøtter som vi ikke kan regne ut på grunn av storheten til en spiller. Men dette er viktig: LeBron av seg selv har ikke vært nok før. Ja, lagene hans har vært på syv påfølgende NBA-finaler, men han har også langt og langt det beste laget - men ikke alltid med rekord - i konferansen hvert år. Du kan også kjøpe Cleveland Cavaliers Drakt for å vise din støtte.

Denne sesongen har ekkoet James 'første stint med Cavaliers på noen måter, særlig med den forestående frie byråets beslutning som drøftes over saken. Men i stedet for 2010, gå tilbake til 2009, da Cavs mistet magien i konferansen finaler. James slo også en summer i denne serien. Faktisk var det ganske mye det samme stedet på retten.


Products related to this article