Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.

Lone Ranger oppvarmingstrening, Dong Qiqi vakkert utseende

6. juli gjennomførte Dallas Mavericks nok en gang teamtrening, og lagets kjerne Luca Doncic viste sitt morsomme talent på trening. Dong Qiqi spilte faktisk akrobatikk på trening. Han dukket opp med en hvit pinne, Basketball Trøye Swingman og funksjonæren for Lone Ranger la også til spesielle effekter for det. Scenen var veldig levende og morsom.

Vi kan se at Dong Qiqi fremdeles er veldig enkel å leke med denne hvite pinnen. Etter å ha lagt til spesialeffekter, får det ham til å se ut som Jedi-mesteren som utøver lyssabel i filmen "Star Wars". For tiden er treningstemningen i Lone Ranger-teamet veldig harmonisk. For noen dager siden hadde Doncic en rosa treningsuniform på banen, og han så ut til å føle at han ble fetere. Imidlertid sa Doncic at han var i god form og gledet seg til omkampen, NBA Basketball Drakter Dallas Mavericks fordi han savnet basketball så mye.

Siden denne sesongen, under ledelse av East Cic, er Lone Rangers rekord veldig bra. De rangerte syvende på Western Conference med 40-27 rekorder, bare henger etter det sjette-rangerte Mosaic-laget og Oklahoma City Thunder med 1,5 seire, så de har fortsatt en sjanse til å overgå disse to lagene.