Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.

Miami Heat Drakt Barn 2018, Billige Basketball Drakter Barn online butikk

Miami Heat tok en beslutning om torsdag på deres 2018-19 alternativ for videre Jordan Mickey, som umiddelbart gjorde 23-åringen en gratis agent. Flyttingen var den første av offseasonen til Heat front office, som håper å gjøre de nødvendige endringene for å gjøre en dypere playoff runde. NBA Drakter til salgs nettbutikk.

Mickey var opprinnelig en andre runde utkast av Boston Celtics i 2015 og spilte deler av to sesonger med Celtics. Etter å ha blitt avsatt av Celtics i juli i fjor, ble Mickey signert til en flerårig avtale av Heat og spilte 23 kamper i løpet av den vanlige sesongen. Han så ingen action i de fem playoff-spillene mot Philadelphia 76ers.

I de 23 spillene, utgjorde Mickey 12,3 minutter per kamp. Han startet tre av disse konkurransene, da endte året med gjennomsnitt på 4,0 poeng og 3,6 retur per spill. Du kan også kjøpe Miami Heat Drakt for å vise din støtte.

Mens Mickeys kontakt ikke ble plukket opp, kunne laget potensielt skje på nytt med en mindre avtale, da den søker å finne måter å unngå å bli rammet av en stor luksusskattregning neste sesong. Blant annet potensielle frie agenter, må Heat også avgjøre om å tilby duoen av Derrick Walton Jr. og Derrick Jones Jr. kvalifiserende tilbud for å få dem begrenset gratis agenter. Fire andre spillere, inkludert Wayne Ellington og Dwyane Wade, blir ubegrensede gratisagenter.

Miami Heat NBA Basketball Drakter 2018 Dwyane Wade 3# Association Edition


Products related to this article