Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.

Oppussing av Chicago Bulls er bedre

John Paxson insisterte på at Chicago Bulls er i en god posisjon. Og Bulls 'øverste leder håper de er aldri på dette stedet igjen. NBA Drakter til salgs nettbutikk.

"Vi gjorde i år det vi følte var i Bulls interesser på lang sikt," sa Paxson torsdag. "Det er ikke en situasjon som noen av oss vil være i igjen. Det går mot alt som en konkurransedyktig person som du tror på, men det er måten systemet settes på. For å være veldig ærlig, tror vi vi har gjort det på den riktige måten. " Du kan også kjøpe Chicago Bulls Drakt for å vise din støtte.

Bulls gikk 27-55, sin verste rekord siden sesongen 2003-04, og savnet playoffs for andre gang på tre år. Men de holder kurset etter å ha gått alt på ombygging. Chicago Bulls Drakt Barn med høy kvalitet!

Paxson, Chicagos konserndirektør for basketballoperasjoner, roste trener Fred Hoiberg og sa at han vil "absolutt" gå tilbake for en fjerde sesong. Han sa at det meste av ruteren vil være tilbake "fordi vi er på vei i riktig retning" og kalt dette "like viktig en sommer som vi har hatt i svært lang tid."


Products related to this article