Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.

Russell Westbrook er andre i NBA i poeng opprettet per spill

Russell Westbrook er andre i NBA bak James Harden i poeng opprettet per spill, ifølge NBA.com. Basketball Drakter til salgs nettbutikk.

Staten kombinerer en spiller poeng scoret per spill og poengene en spiller skaper ved hjelp av hvert spill. Harden fører NBA med 49,4 poeng opprettet per spill med Westbrook i andre på 44,5 per spill. Du kan også kjøpe Russell Westbrook Drakt for å vise din støtte.

Harden er i gjennomsnitt en karriere høy 31,5 poeng per kamp mens han skaper 17,9 poeng per spill av hans assists. Westbrook er i gjennomsnitt 23,2 poeng per kamp og skaper 21,3 poeng per kamp utenfor assists, som er nummer to i NBA. Oklahoma City Thunder Drakt med høy kvalitet!

Med Westbrook på gulvet, er Thunder på sitt beste. The Thunder er outscoring lag denne sesongen med 9,1 poeng per 100 eiendeler med Westbrook på banen og poengene skapt metriske viser sin verdi til laget denne sesongen.

Westbrook har savnet åtte kamper denne sesongen på grunn av et par skader og ankomsten av tvillingene sine. Med Westbrook ut av oppstillingen, har Thunder lagt opp en 5-3 post.