Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.

Russell Westbrook vil ikke få panikk over OKCs dårlige start

Oklahoma City Thunder kunne ikke ha skrevet en mye verre start til 2018-19 sesongen, men Russell Westbrook er ikke i humør for å få panikk. Oklahoma City Thunder Drakt til salgs nettbutikk.

Westbrook sa: "Vi har det bra. Vi kommer i orden. Det er tidlig. Jeg er sikker på mine gutter i dette garderoben, jeg er trygg på meg selv og mine evner for å sikre at vi har mulighet til å vinne en ballgame. Det er ingen grunn til å få panikk. Selvfølgelig begynner vi ikke slik vi ville, men vi blir ok, og jeg vil sørge for det. Så ikke bekymret. " Du kan også kjøpe Russell Westbrook Drakt i butikken vår.

Denne sesongen ble antatt å være satt opp til å være mye annerledes, med betydelig overføring av roster, fremdriften av Paul George, og undertegnelsen og noen tillegg for å øke dybden. Men Thunder er mired i sin verste franchise start siden 2007-08. Paul George Drakt med høy kvalitet!

"Det er 78 flere spill," sa George. "For oss er det ett spill om gangen. I morgen skal vi begrave dette spillet når vi ser på det på film og gjør oss klar for Phoenix, men bare ta det en dag, ett spill om gangen."