Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.

Stephen Curry kunne komme tilbake til ansiktet Raptors

Stephen Curry forventes å delta i praksis på tirsdag med ingen restriksjoner før en mulig tilbaketrekking til action torsdag mot de østlederne som er Raptors, sa treneren Steve Kerr media på mandag. Stephen Curry Drakt til salgs nettbutikk.

"Det kan han," sa Kerr om muligheten for Curry, som har savnet ni kamper med en anstrengt venstre lyske og spilte mot Raptors. "Vi får se hvordan han gjør i morgen."

Etter skyting mandag morgen deltok karri i en scrimmage. Kerr sa at karri så bra ut mot en gruppe som inkluderte filmromspersonal og assisterende trener Willie Green. Du kan også kjøpe Golden State Warriors Drakt i butikken vår.

Golden State har en tendens til å kreve at spillere som kommer tilbake fra skade, deltar i minst et par rutiner før de blir slettet for spill. Curry vil være en full-go i praksis tirsdag morgen, og krigerne planlegger å øve onsdag kveld i Toronto. NBA Drakter med høy kvalitet!

I 12 kamper denne sesongen, er Curry gjennomsnittlig 29,5 poeng, 6.1 assists og 5.0 rebounds. Krigerne er 10-2 med ham i oppstillingen, men bare 4-5 uten ham.