Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.

Headlines

Fremtiden for Pau Gasol med San Antonio Spurs utenfor dagens sesong er et mysterium. Gasol har en delvis garantert avtale for 19-20 med Spurs bare forpliktet til å betale $ 6,7 millioner av hans $ 16 millioner lønn. Selv om Spurs nekter sin mulighet, er Gasol ikke klar til å vurdere pensjon. NBA Drakter til salgs nettbutikk. "I to somre kan jeg tenke litt mer på det," sa Gasol. "Det kan være et alternativ da, kanskje. Og kanskje ikke fordi jeg elsker det jeg gjør. Jeg jobber med meg..
Read More
Boston Celtics led sitt fjerde tap i løpet av sine siste fem kamper søndag kveld da Portland Trail Blazers kom ut på toppen mot Kyrie Irving og selskap på Moda Center, og det har forlatt de tidligere Duke Blue Devils standout i håp om at Danny Ainge og Frontkontoret gjør et trekk for å hjelpe denne ruten da sesongen beveger seg fremover. Basketball Drakter til salgs nettbutikk. Etter tapet møtte Irving mediene og forklarte hvordan lagets siste tørrstavelse delvis skyldes at dette..
Read More
LeBron James har avslørt hva han krever fra lagkamerater på og utenfor retten. LeBron James kom til Lakers om sommeren på en fireårig avtale verdt £ 119million ($ 154m). NBA Drakter til salgs nettbutikk. Kraften fremover har raskt etablert seg som den dominerende spilleren i laget, som leder etter eksempel på retten. Gjennomsnittlig 27,2 poeng, 7,5 assists og 8.1 rebounds per spill, James har ledet Lakers i sin nylig gjenoppbyggede form. Du kan også kjøpe LeBron James Drakt for å..
Read More
For det meste nyter Chicago Bulls oppstigningen av Zach LaVine og ellers markerer tiden til flere viktige spillere kommer tilbake fra skade. Basketball Drakter til salgs nettbutikk. Det har vært tegn på defensiv forbedring i den siste uken eller så. I hvert fall på papir har ting blitt bedre. Bulls forsvar forsvinner fortsatt ofte øyetesten. Du kan også kjøpe Chicago Bulls Drakt i butikken vår. Ser på tallene i løpet av de siste seks spillene, setter Bulls faktisk femte i NB..
Read More
Golden State Warriors stjerne Stephen Curry ga oss et glimt av hvor ligaen ble ledet i 2012-13 da han satte en sesongrekord med 272 3-pointers. Tre år senere stakte han sitt krav som den største skytespilleren noensinne da han gjorde en fantastisk 402 3s. Golden State Warriors Drakt til salgs nettbutikk. Curry har rekordet i sikte igjen denne sesongen. Gjennom 10 kamper har to-time MVP gjort 59 3s, noe som satte ham på tempo for en svimlende 484. Curry's eye-popping statistikk nå har ..
Read More
Oklahoma City Thunder kunne ikke ha skrevet en mye verre start til 2018-19 sesongen, men Russell Westbrook er ikke i humør for å få panikk. Oklahoma City Thunder Drakt til salgs nettbutikk. Westbrook sa: "Vi har det bra. Vi kommer i orden. Det er tidlig. Jeg er sikker på mine gutter i dette garderoben, jeg er trygg på meg selv og mine evner for å sikre at vi har mulighet til å vinne en ballgame. Det er ingen grunn til å få panikk. Selvfølgelig begynner vi ikke slik vi ville, men..
Read More
Milwaukee Bucks ble den eneste ubeseirede laget i NBA etter å ha slått Toronto Raptors på mandag kveld. NBA Drakter til salgs nettbutikk. Selv uten All Star-fremover Giannis Antetokounmpo, som savnet mandagens kamp etter å ha blitt plassert i NBAs hjernerystelsesprotokoll, overveldet Budenholzer sin tempo-og-rom-tilnærming Raptors, som var uten All-Star-fremover Kawhi Leonard. The Bucks rangerer blant de ledende lederne i offensiv effektivitet, og de har scoret kvalitetsvinster over ..
Read More
Golden State Warriors guard nummer 30 Basketball drakter eier Stephen Curry scoret 51 poeng og flyttet opp til femte på NBAs all-time 3-pointers listen etter å ha slått ned 11 treys i en 144-122 seier over Washington Wizards på onsdag kveld. Den to-tiden MVP avsluttet natten skudd 15-for-24 fra feltet, 11-for-16 fra bortover buen og 10-for-10 fra frispissen, for å gå sammen med fem returer og tre assisterer i 32 minutter av spill. Curry så ikke til handling i fjerde kvartal. Stephe..
Read More
NBA har annonsert at Nikola Jokic og nummer 15 Charlotte Hornets Drakt eier Kemba Walker har blitt kalt spillerne i uken. Jokić blir den første spilleren til å vinne prisen i 2018-19 sesongen og har nå oppnådd Western Conference Player of the Week ærer tre ganger i sin karriere, gjør det to ganger i fjor. Du kan også kjøpe Denver Nuggets Drakt for å vise din støtte.  Jokić, gjennomsnittlig 26,3 poeng, 10,3 rebounds, 7,3 assists, 1,67 stjeler og 1,00 blokker mens du hj..
Read More
Å se LeBron James Hoop i en Los Angeles Lakers Drakt har vært en disorienting opplevelse for Tyronn Lue. The Cavaliers 'head coach sier det er rart å se James rocking den lilla og gull i L.A. "Ser galt, ser merkelig ut," sa Lue før Cavaliers skytespill fredag morgen i Minnesota. "Jeg er glad for ham. Men det ser litt rart ut på å ha på en Lakers jersey. Uansett." LeBron James Drakt til salgs nettbutikk. Lue spilte tre år med Lakers og begynte å chuckle mens han forklarte fors..
Read More
The National Basketball Association (NBA) Houston Rockets har annonsert teknologimerket Rokit Phones vil fungere på deres jerseys gjennom 2018/19 sesongen. Basketball Drakter til salgs nettbutikk. Rokit Phones, som eies av Rok-gruppen og lansert i august, blir lagets første jersey sponsor, vil se sin logo-funksjon sammen med kit-produsenten Nike on the Rockets 'uniformer for første gang da laget begynner sin NBA-kampanje mot New Orleans Pelicans denne uken. Du kan også kjøpe Houston ..
Read More
Knicks og Kristaps Porzingis var ikke enige om en forlengelse på sin rookie kontrakt innen deadline mandag, noe som vil gjøre ham kvalifisert til å bli en begrenset gratis agent i 2019. NBA Drakter til salgs nettbutikk. Men ESPNs Ian Begley rapporterer at flyttingen ikke er et tegn på misnøye på begge sider, men snarere et trekk som er utformet for å frigjøre lommeplass. Ved å ikke signere forlengelsen nå, vil Knicks ha ytterligere $ 10 millioner på plass for å bruke jakten p..
Read More
På hælene til en Marcus Thompson-rapport at Kevin Durant kanskje ser ut til å forlate Golden State denne offseasonen, har Draymond Green uttalt at han vil bli i Bay Area for resten av karrieren. Basketball Drakter til salgs nettbutikk. "Jeg vil gjerne," sa Green når han ble spurt om å spille hele sin karriere i Golden State i et intervju med ESPN Magazine. "Når du ser deg rundt i ligaen i dag, hvor mange menn har vært med ett lag? Kobe (Bryant), Dirk (Nowitzki), (Tim) Duncan, Manu ..
Read More
Hvis nummer 23 eieren av New Orleans Pelican Drakt, Anthony Davis, føler at han ikke kan vinne med New Orleans Pelicans i nær fremtid, har superstjernen stor mann etter hvert fire lag som han ønsker å bli med. De lagene er Los Angeles Lakers, Philadelphia 76ers, Boston Celtics og New York Knicks, ifølge Chris Sheridan for Get More Sports. Anthony Davis har to år og omtrent 52 millioner dollar igjen på kontrakten med Pelicans, pluss en $ 29 millioner spiller alternativ for 2020-21 s..
Read More
Manu Ginobili har "ingen intensjon" om å bli en trener med San Antonio Spurs. Du kan også kjøpe Basketball Drakter i butikken vår. Ginobili deltok imidlertid i Spurs 'årlige treningsferiested før starten av treningsleiren. Ginobili sa at det var en mulighet han ikke kunne passere fordi det ga ham sjansen til å "lære og se basketball fra den andre siden." San Antonio Spurs Drakt til salgs nettbutikk. "Jeg aksepterte med glede," skrev han. "Det var en stor beslutning." G..
Read More
Etter en skade-plaget 2017-18 sesong, Golden State Warriors vakt Stephen Curry tar tiltak for å være sunnere i den kommende kampanjen. NBA Drakter til salgs nettbutikk. Curry jobbet med personlig trener Brandon Payne i løpet av sommeren på "styrke knær og ankler." Sist sesong savnet Curry 31 vanlige sesongspill og seks playoff-konkurranser med knel og ankelproblemer. Du kan også kjøpe Stephen Curry Drakt for å vise din støtte. Den to-tiden MVP sa at hans hovedmål å komme in..
Read More
Tom Thibodeau slog Jimmy Butler på mandag om å gjenforene Minnesota Timberwolves. Butler, som har bedt om en handel, nektet overtures fra Thibodeau. Basketball Drakter til salgs nettbutikk. Butler er uinteressert i å praktisere eller leke med Timberwolves again.He planlegger å forlate Wolves i gratis byrå i 2019 uansett. Men en ligakilde sa Thibodeau "gir ikke opp." Du kan også kjøpe Minnesota Timberwolves Drakt for å vise din støtte. Tom Thibodeau og GM Scott Layden, som er ..
Read More
Støyen rundt et potensielt partnerskap mellom Kevin Durant og LeBron James vokser bare. Los Angeles Lakers Drakt til salgs nettbutikk. Brandon 'Scoop B' Robinson rapporterte mandag at Kevin Durant er 'planlegger' å flytte til Los Angeles Lakers og bli med LeBron James. Dette er ikke første gang vi har hørt dette som en mulighet som Stephen A. Smith foreslo at James var lobbyvirksomhet Durant for å melde seg ut denne sesongen og bli med på Lakers. Du kan også kjøpe LeBron James..
Read More
Kyrie Irvings fremtid med Boston Celtics vil trolig være et stort snakkepunkt i løpet av det neste året foran gratis byrå i 2019, og Isiah Thomas har kalt to lag som har en god sjanse til å swooping i. NBA Drakter til salgs nettbutikk. Irving har ett år igjen på sin nåværende kontrakt med Boston, og han har hittil nektet å fullt ut forplikte seg til Celtics utover 2019. Han hadde muligheten til å signere en forlengelse i sommer, men det ville ha vært $ 80 millioner mindre ..
Read More
Sports Illustrated ga ut sin årlige rangering av NBAs topp 100 spillere på torsdag - og i en sjokkerende utvikling, er listen full av Warriors-spillere. Basketball Drakter til salgs nettbutikk. Golden State plasserte to spillere i de tre øverste ... og tre i topp 13 ... og fire i topp 22. Nei, dette er ikke veldig overraskende for et lag som har vunnet tre mesterskap de siste fire årene. Kevin Durant var nr. 2, etterfulgt av Stephen Curry på nr. 3, Draymond Green på nr. 13 og Kl..
Read More
Houston Rockets 'James Harden har kuttet Nike-logoer fra sokkene sine siden 2017, men det har selvfølgelig ingenting å gjøre med Kaepernick. Harden har en $ 200 millioner påtaleavtale med adidas, og det er ingen måte han vil se på iført noe Nike om han kan hjelpe det. Houston Rockets Drakt til salgs nettbutikk. Det ble et problem i fjor da Nike signerte en åtte år, $ 1 milliard avtale med NBA som ligaens offisielle uniformleverandør. Det betydde i fjor at Nike swoosh hadde et fr..
Read More
Miami Heat har angivelig sørget for at Udonis Haslem ikke spiller noe annet sted for sin 16. NBA sesong. NBA Drakter til salgs nettbutikk. Ifølge Athletics Shams Charania (via Twitter) og Tim Reynolds fra The Associated Press, har Heat and Haslem blitt enige om et års veterans minimumsavtale som vil holde Haslem med Heat. Du kan også kjøpe Miami Heat Drakt for å vise din støtte. Varmepresident Pat Riley sa i midten av august at laget og Haslem flyttet seg mot en avtale om kontr..
Read More
Bulls siste trekk har gitt dem en fordel i den brede, åpne øst. De må omfavne det faktum at dette laget er klar til å gjøre litt støy og realisere sitt potensiale som playoff contenders. Basketball drakter til salgs nettbutikk. Det er på tide å gi kreditt hvor kreditt skyldes. Bulls frontkontor har en stor jobb i å overhale og oppgradere talentet på denne gangen talentfulle ruteren. Vi kan nå offisielt si at gjenoppbyggingen er over. Du kan også kjøpe Chicago Bulls Drakt i bu..
Read More
LeBron James har kalt Kylian Mbappe som 'The Chosen One Jnr' som basketball royalty møtt VM-vinneren og Neymar på torsdag kveld. NBA Drakter til salgs nettbutikk. NBA-stjernen utgjorde bilder med Paris Saint-Germain duo før du signerte en Los Angeles Lakers jersey og basketball for Mbappe. LeBron ble så presentert med en PSG-skjorte før han drev for bilder på hver idretts Instagram-side. Du kan også kjøpe Lebron James Drakt i butikken vår. Mbappe var spesielt starstruck m..
Read More
LeBron James og Kobe Bryant har lenge hatt en rivalisering av slags. Og med LeBron nå på Los Angeles Lakers, setter det mange Lakers og Kobe-fans i en vanskelig posisjon. Basketball Drakter til salgs nettbutikk. I det lange løp vil selv de mest kjempede Kobe-supportere sannsynligvis sette opp rivaliteten når LeBron kommer på banen og begynner å hjelpe Lakers med å vinne spill. Det er også det som Kobe forventer vil skje. Under et nylig radiointervju sa Kobe at hans fans vil "f..
Read More
Etter å ha vunnet to av de tre siste NBA-mesterskapet troféene, gjorde Golden State Warriors fortsatt en annen splash i gratis byrå. Golden State Warriors Drakt til salgs nettbutikk. Det er vanskelig å bryte hodet rundt ideen til dette laget, med så mye stjernekraft som allerede er i blandingen, og forbedrer. Likevel fant krigerne en måte å gjøre akkurat det da de la DeMarcus-fettere til sin liste over offseasonen. Selv om han fortsatt er i ferd med å bli slått av hans revet Ach..
Read More
Ifølge Bovada åpner Denver Nuggets stjernesenter Nikola Jokic med 100 til 1 odds for å vinne mest verdifulle spiller i National Basketball Association neste sesong. NBA Drakter til salgs nettbutikk. Jokic kommer inn på 17. på listen og er bundet til Jimmy Butler, Victor Oladipo og Chris Paul som også åpner med 100-til-1 odds. For Nuggets, som har kjempet for nasjonal oppmerksomhet i tilsynelatende tiår, er det forfriskende å se nummer 15 Denver Nuggets Drakt eier Jokic får a..
Read More
San Antonio Spurs kjøpte Jakob Poeltl fra Toronto Raptors denne offseasonen, og NBA-legenden Charles Barkley har stor ros for den 22 år gamle store mannen. Basketball Drakter til salgs nettbutikk. Barkley beskrev Poeltl som en veldig flott spiller av benken og en av de mest underrated spillere i ligaen. Ingen spiller som dukket opp i mer enn halvparten av sesongens spill, hadde en bedre effektiv feltmålprosent enn Poeltl. Likevel spilte 22-åringen hvert eneste spill i fjor og klarte e..
Read More
Friagent forward nummer 7 NBA Drakter eier Carmelo Anthony signerte sitt ettårige, $ 2,4 millioner kontrakt med Houston Rockets på mandag. Anthony, 34, mottok også de resterende $ 25,4 millioner av sin opprinnelige 2018-19 lønn fra Atlanta Hawks - inkludert en $ 2,4 millioner kontrakt buyout. Du kan også kjøpe Houston Rockets Drakt i butikken vår. Anthony vil ha en sjanse til å konkurrere om et startpunkt i treningsleiren, men kan til slutt komme på benken basert på hva Rock..
Read More
Russell Westbrook i Oklahoma City Thunder er en av de beste spillerne i NBA i dag. Det er ikke mye som han ikke kan gjøre på retten. Oklahoma City Thunder Drakt til salgs nettbutikk. Imidlertid er det en del av hans spill som han trenger å jobbe med, spesielt hvis han vil gjøre alt han kan for å hjelpe Thunder i det som vil være en veldig tøff vestlig konferanse over 2018-19. Nummer 0 Russell Westbrook Drakt eieren må definitivt forbedre sine 3 pointers, da han konverterte bar..
Read More
Som LeBron James er en av de mest polariserende idrettsutøvere på heltid, er det ikke nektet hans innflytelse fra retten. Mens det var vanskelig for ham å forlate sin hjemby for andre gang, ser han frem til utfordringen om å lede Lakers tilbake til mesterskapet. Basketball drakter til salgs nettbutikk. Han er fullt klar over og omfavnet oppoverbakken av laget som savner playoffs de siste fem sesongene. Selv om James signerte en fireårig, $ 153 millioner kontrakt med Lakers, ser han i..
Read More
Los Angeles Lakers har gitt ut en uttalelse til støtte for LeBron James etter at tre-timers NBA-mesteren var involvert i en krig med ord med amerikanske president Donald Trump. NBA Drakter til salgs nettbutikk. James ringte ut Trump tidligere denne uken i et intervju om åpningen av sin nye skole i Akron, "Jeg lover", og sier at presidenten prøver å "dele oss". Trump fikk vind av kommentarene i går og reagerte ved å si at James mangler intelligens og at han foretrekker Michael Jordan..
Read More