Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.

Headlines

9. januar oppdaterte Los Angeles Lakers-stjernen LeBron James sosiale medier i dag. Han svarte på noen tidligere rapporter og rykter på Twitter. Spesielt understreket han at han alltid har fokusert på spillet og lagkameratene, Billige Basketball Drakter fremfor lagets vaktliste. Da den amerikanske basketball-reporteren Sam Amick nylig intervjuet James, publiserte han en artikkel med tittelen "James snakker om Lakers lineup-justeringsplan. De vet alle hva som skal skje?". Med sikte..
Read More
Los Angeles Lakers vil utfordre Sacramento Kings borte i dag. Før kampen bekreftet LeBron James at han vil delta i back-to-back-kamper. James, som allerede er 38 år gammel, Basketball Trøye Swingman har prestert bra i de tre siste kampene, spesielt etter at han fylte 38, ledet han laget til seier i alle tre kampene han spilte, og personlig spilte han ekstremt fantastisk statistikk. Statistikk viser at James har vunnet alle tre kampene etter fylte 38. Samtidig hadde han et gjennoms..
Read More
Den 30. desember, ifølge relevante medieoppslag, uttrykte den amerikanske basketballkommentatoren Mark Jackson sitt ønske om å trene igjen i et intervju nylig. NBA Basketball Drakter Barn Da Jackson gikk i gatene for å akseptere et intervju med TMZ media nylig, ble han spurt om noen lag hadde ringt ham og invitert ham til å trene igjen. Jackson sa: "Jeg overlater telefonen til dem, jeg kan alltid, de vet hvordan de skal kontakte meg." Jackson sa: "Jeg har gledet meg til den dage..
Read More
Den 25. desember varmet NBA offisielt opp til julekampen Lakers-stjernen LeBron James blir den spilleren som spilte flest julekamper i NBAs historie i morgen. I den nåværende listen over spilte julekamper er James og Kobe uavgjort på førsteplassen, og de to er langt foran,Billige Basketball Drakter begge spiller 16 kamper, tre mer enn Wade O'Neal bak dem. I morgen møter Lakers Lone Ranger i julekampen. James vil spille med stor sannsynlighet. Ikke overraskende vil han dukke opp,..
Read More
Warriors' påfølgende turer til finalen vil få folk til å se opp til dem. I følge Chris Mannix fra «Sports Illustrated» er sjansene for at Warriors returnerer til finalen enda større enn Celtics, fordi det ikke er noe virkelig sterkt lag i Vesten. Mens han varmet opp til morgendagens Warriors VS Celtics-kamp, ​​påpekte Mannix: "Det er veldig interessant Basketball Trøye Swingman. På en måte vil jeg være tilbøyelig til å tro at Warriors vil komme seg til finalen lettere ..
Read More
Los Angeles Lakers utfordret Milwaukee Bucks borte. Russell Westbrook spilte en iøynefallende prestasjon i denne kampen og spilte en nøkkelrolle på benken for å hjelpe Lakers med å slå motstanderne 133-129. Westbrook spilte 28 minutter i denne kampen, NBA Basketball Drakter Barn scoret 15 poeng på 6 av 11 skudd, pluss 11 assists og 7 returer. Det er verdt å nevne at Westbrook ikke gjorde noen feil i dag og slo Bucks med 4 poeng for laget da han var på banen . I åpningsfase..
Read More
Santa Cruz Warriors, et utviklingsligalag tilknyttet Warriors, tapte for Stockton Kings i går. James Wiseman, nr. Wiseman spilte 27 minutter, laget 5 av 11 skudd, 0 av 3 trepoengere, scoret 14 poeng, Billige Basketball Drakter 10 returer, 1 assist og 1 blokk, gjorde 1 turnover og 4 fouls, med en pluss-minusverdi på -11. Santa Cruz Warriors ledet med opptil 14 poeng, men ble snudd og tapte i det siste kvarteret. Wiseman spilte 11 NBA ordinære sesongkamper på vegne av Warriors denn..
Read More
I den ordinære NBA-sesongen skal Lakers møte Pistons på hjemmebane. Den yngste spilleren i NBA, Jaylen Durham, skal spille LeBron James, den nest eldste spilleren i NBA. Årets nr. 13-valg Jaylen Durham fylte nettopp 19 år i dag og er den yngste spilleren i ligaen, mens James, NBA Basketball Drakter Barn på 37 år og 324 dager, er den nest eldste spilleren i ligaen. Når han snakket om å spille mot James, sa Jaylen Durham begeistret: "Dette vil være et surrealistisk øyeblikk,..
Read More
Los Angeles Lakers er vertskap for Sacramento Kings. I denne kampen ble LeBron James satt på sidelinjen på grunn av skade, og Anthony Davis og Russell Westbrook ledet laget til å spille. NBA Basketball Drakter Barn Etter fire harde kamper fikk Kings den siste latteren, og slo Lakers 120-114, noe som ga motstanderne en tapsrekke på fem kamper. I dette spillet fikk Fox 32 poeng og 12 assists, Sabonis 21 poeng, 10 returer og 6 assists, Huerter 16 poeng og 6 returer. For Lakers, Davis 24..
Read More
Warriors tapte igjen, og det var mot et svakt lag. De led en tapsrekke på fire kamper. Det var for mange motstandere og de var ikke sterke. Dette ble deres store problem. Warriors er de forsvarende mesterne, og slo Lakers i sesongåpningen. Imidlertid har de vært i trøbbel siden da, og tapt mot Hornets, Pistons, Heat og Magic i de siste 4 kampene NBA Basketball Drakter Barn. I tillegg til Heat er de tre andre svake lag. Hornets er ute på grunn av skader, Pistons og Magic bygger seg o..
Read More
31. oktober, ifølge Lakers -reporteren Mike Trudeer, vil Lakers -stjernen Andana Davis komme tilbake i dagens spill og starte starten. I det siste spillet med tykke øyenbryn, på grunn av spenningen på baksiden, ble dagens spillstatus bestemt før spillet. Etter varmt opp, NBA Basketball Drakter Barn føltes de tykke øyenbrynene bra og bestemte seg for å komme tilbake i dagens spill. Med baksiden av dette øyenbrynet var Lakers startoppstilling: Belly, Langne ​​Walker, Troy ..
Read More
I den ordinære NBA-sesongen tapte Lakers mot Blazers 104-106 og led en tapsrekke på tre kamper NBA Basketball Drakter Barn. Etter en taprekke på tre kamper i åpningssesongen, er Lakers for øyeblikket rangert som nummer to fra sist i Western Conference. Lakers tapte alle tre kampene i de tre første kampene av sesongen, og Rockets, som var bunn-til-sist i vesten, var begge 0-3 og rangerte nest sist i vest kun på grunnlag av av poengforskjellen Golden State Warriors Drakter...
Read More
Den 17. oktober har ikke «Dream Chasing» Green blitt fornyet. Han har purret på Warriors, men Warriors-ledelsen har det ikke travelt og vil vente til neste år. Etter denne sesongen har Green fortsatt en ettårig kontraktsopsjon, som han forventes å velge å gjennomføre, Billige Basketball Drakter og Warriors vil snakke med ham om en forlengelse på det tidspunktet. Etter å ha signert Poole og Wiggins har Warriors' totale lønn for sesongen 2023-24 nådd 182 millioner, som ikke ink..
Read More
"Dream Chasing" Green slo sine unge lagkamerater, noe som egentlig er upassende, men det er også mange i ligaen som ønsker å bagatellisere denne saken og snakke for ham, inkludert motstander Marcus Smart. Smart og Green er motstandere på banen, bare nå I finalekonfrontasjonen, og en utfordrer til den "beste forsvarsspilleren", snakket Green dårlig om ham i sommer. Til tross for dette mener Smart fortsatt at straffen for Green ikke bør være for streng. Etter Smarts syn bør denne It sh..
Read More
1. Etter at tatoveringen er fullført, må du påføre profesjonell tatoveringssalve eller medisinsk vaselin. Etter 2-3 timer, skyll salven og blodet med varmt vann, og tørk det med absorberende bomull eller profesjonelle papirhåndklær. Ikke bruk noen medisiner etter det. 2. Tre til fire timer etter at tatoveringen er fullført, rengjør tatoveringsområdet med varmt vann, bruk et bad, og tørk det deretter med et bindehåndkle, hold det tørt og vask det daglig. Bare dusj ikke badekar..
Read More
I følge relaterte medieoppslag, snakket Patrick Beverley om situasjonen etter å ha kommet til Los Angeles Lakers i et intervju i dag. Han sa at han og Russell Westbrook har blitt veldig gode venner og er de beste kompisene på laget. Beverley ble byttet back-to-back i sommer og kom til slutt til Los Angeles for å slutte seg til Lakers. Og de tidligere klagene mellom ham og Westbrook på banen gjorde at omverdenen ikke var optimistisk med tanke på utviklingen til de to i laget. Beverley ha..
Read More
Den 11. september, ifølge relevante medieoppslag, etter at Los Angeles Lakers byttet Patrick Beverley i sommer,Basketball Trøye Swingman er det forventet at han og Russell Westbrook vil danne Lakers' backcourt-kombinasjon i den nye sesongen. Tidligere NBA-spiller Patrick Perkins spår at Westbrook kan bli utnevnt til All-Defensive Team denne sesongen. "Alle snakker om Lakers' angrep, jeg forstår romspørsmålet, kan Westbrook slå en corner 3? Kan han ta av ballen i angrep? Men jeg hø..
Read More
4. september har Currys tidligere lagkamerat Patrick McCaw gradvis falmet ut av NBA, men han er ikke villig til å slutte og kjemper fortsatt for å komme tilbake til ligaen denne sesongen. McCaw dukket også opp i NBA forrige sesong, men spilte bare fem kamper for Raptors før han ble permittert i april. Han spiller for tiden på Americas Championship i Brasil for USA. NBA Basketball Drakter Barn Uten stjerner på laget er McCaw veldig nyttig, og han håper å bruke scenen til å få NB..
Read More
James har spilt 19 sesonger i NBA og er i ferd med å starte sin 20. sesong. Med en så lang karriere ble James selv rørt, og postet på sosiale medier: Dette er en gave fra Gud. James har potensialet til å bli den NBA-spilleren med det lengste karrierelivet i historien. Han kom inn i NBA som 19-åring, fyller 38 år neste sesong, og vil fortsette å spille. Det som er enda mer skremmende er at den nåværende James fortsatt holder nivået som en førsteklasses stjerne Billige Basketba..
Read More
15. august var Stephen Curry og Jayson Tatum i samme ramme igjen, men ikke på banen, men i bryllupet til «Dream Chaser» Green. «Dream Chasing»-bryllupet ble deltatt av mange kjendiser, Billige Basketball Drakter og selvfølgelig var lagkamerat Curry uunnværlig. Ankomsten til finalemotstanderen Tatum er litt overraskende. Curry har et godt forhold til Tatum, og de er avbildet med Seth Curry og agent Rich Paul. I årets finaler var de to kjernen i hvert sitt lag, og de var p..
Read More
8. august snakket Lakers-assistenttrener Phil Handy om Nets-spiller Kyrie Irving i et intervju. Handy sa: "Hvis Irving er 1,98 meter høy, så vil han være nøyaktig den samme som Kobe." Handy var Kobes trener og jobbet med James Irving som assistenttrener. Billige Basketball Drakter Bemerkningene hans er for Irving. Evalueringen er veldig høy, men dessverre Irving er bare 1,88 meter høy, noe som gjør at han aldri kan nå høyden til Kobe. Handy støttet en gang Irving for ikke ..
Read More
2. august vant Curry mesterskapet i år og ble kåret til finalens MVP for første gang, men i noens øyne kan han fortsatt ikke rangere blant de aktive topp 5. Nylig var den tidligere NBA-spilleren Mike James gjest i "Players Choice"-programmet og rangerte ikke Curry på topp 5 av aktiv tjeneste, og sa at Curry bare kan maksimere verdien når han er i Warriors. Når han snakket om sin topp 5 aktive plikt på showet, sa James: "Jeg er litt partisk. I mitt sinn er 4 plasseringer i topp 5 sikre..
Read More
Den 25. juli, ifølge den offisielle kunngjøringen fra Lakers, signerte laget Exhibit 10-kontrakter med ikke-draftede Javonte McCoy og Fabian White II. Javonte McCoy er 1,96 meter høy og veier 82 kilo. Han er 24 år i år. Han har tidligere representert Lakers i 2 sommerligakamper og hadde i gjennomsnitt 10,5 poeng, 4 returer og 1 assist per kamp Billige Basketball Drakter. Fabian White II er 2,04 meter høy og veier 104 kilo. Han er 23 år i år. Han spilte 2 sommerligakamper for Lake..
Read More
Den 18. juli så det ut til at avtalen for Irving har stoppet opp, men ifølge medieoppslag presser Lakers-gigantene fortsatt hardt på at laget skal handle. Ifølge Los Angeles Times er Lakers optimistiske med tanke på å få Irving. "Hele NBA-fellesskapet forstår at Lakers' superstjerne driver lagets handel," heter det i rapporten. Likevel kan ikke Lakers-Nets-avtalen gjøres over natten. Det er ikke gjort ennå, NBA Basketball Drakter Barn og det har en grunn. Irving er en super..
Read More
Den 11. juli kunngjorde Golden State Warriors offisielt at laget og Kevin Rooney offisielt fullførte kontraktsforlengelsen. Som en spiller utviklet av Warriors, har Looney spilt for laget i syv sesonger. Under årets sluttspill har Looneys prestasjoner imponert Warriors-fansen Billige Basketball Drakter. Etter å ha blitt en gratis agent, ga Warriors opp å fornye flere mesterskapsmedlemmer for å beholde Rooney. Det ble tidligere rapportert at Rooney signerte en treårig kontrakt på 2..
Read More
5. juli 2016 kunngjorde Kevin Durant at han ville bli med i Golden State Warriors og starte et nytt kapittel. Etter å ha sluttet seg til Warriors, hjalp Durant Warriors med å slå Cavaliers i finalen i to år på rad for å vinne mesterskapet. Billige Basketball Drakter Durant vant også to mesterskap og to finaler MVP-er i karrieren så langt. I det tredje samarbeidsåret kom Durant tilbake fra en skade i finalen og brakk deretter akillessenen. Golden State Warriors Drakter W..
Read More
Spillere i offseason begynte å trene etter hverandre. Los Angeles Lakers-stjernen LeBron James oppdaterte sine sosiale medier i dag. Han la ut en video av treningen hans på Instagram, Billige Basketball Drakter og lokket mange nettbrukere å se. James viste omfattende offensive ferdigheter på trening, inkludert trepoengere med fast punkt, hoppere på middels til lang rekkevidde, hoppere med tilbakehopp og angrep etter kurven, som fullt ut reflekterte trusselen om angrep. Jame..
Read More
21. juni, Beijing-tid, når NBA går inn i offseason, starter den årlige Summer League. Årets Summer League i Las Vegas starter offisielt 8. juli, Beijing-tid, og det vil være mange nybegynnere involvert. Den amerikanske basketballreporteren Tim Reynolds ga nyheten om at den spesifikke spilleplanen for NBAs Las Vegas Summer League er sluppet NBA Basketball Drakter Barn. Den første kampen vil være mellom Orlando Magic og Houston Rockets klokken 10:00 den 8. juli. I tillegg er det en ..
Read More
Den 14. juni var den ene siden himmelen og den andre dødelig. I to kamper på rad var Currys prestasjon annerledes. I den siste kampen brøt Curry nesten sin egen rekord, og scoret 43 poeng, og ble den største bidragsyteren til Warriors-seieren. Han gikk 14-for-26 fra banen, Billige Basketball Drakter 7-for-14 fra 3-poengs rekkevidde og tok 10 returer i tillegg til å score i den kampen. I dagens kamp kom Curry til kort. Han spilte 37 minutter, gikk 7-for-22 fra banen og hadde 16 poeng..
Read More
Den 7. juni, da Lakers holdt pressekonferanse for den nye treneren Darwin Hamm, svarte Hamm på en rekke temaer i et intervju med media. Blant dem snakket Hamm om Lakers-stjernen Russell Westbrook. Når han snakket om Westbrooks fremtidige status i laget, sa Hamm: "Han er definitivt en av de viktigste delene av lagets fremtid." Hamm sa: "Westbrook er en av de beste spillerne ligaen noensinne har hatt, karrieren hans Billige Basketball Drakter. Det er fortsatt en lenge. Jeg vet ikke at fo..
Read More
31. mai kom Warriors tilbake til finalen etter 3 år i år Siden Joe Lacob kjøpte Warriors i 2010, har laget gått inn i finalen 6 ganger på 12 år. Nylig, ifølge «Mercury News»-reporter Shayna Rubin, sa Lacob i et intervju at han liker 50 % sannsynlighet og vil prøve å fortsette med det Basketball Trøye Swingman. I 2009 draftet Warriors Curry. I juli 2010 kjøpte Lacob Warriors for 450 millioner dollar. Fra 2015 til 2019 gikk Warriors inn i finalen i fem år på rad og vant tre ..
Read More
Krigere fra benken - 25/05/2022
25. mai hadde kampen mellom Warriors og Lone Ranger, etter de tre første kvarterene, gått inn i «søppeltiden», men Warriors' benkespillere spilte en angrepsbølge, og tvang motstanderens general Doncic til å returnere til publikum. Warriors lå bak 70-99 i de tre første kvarterene med hele 29 poeng Billige Basketball Drakter. I fjerde kvartal lot Warriors hovedlaget hvile og sendte en hel benkeoppstilling. Lone Ranger var ikke uforsiktig, og forlot fortsatt Brunson og andre på ba..
Read More
13. mai kunngjorde NBA offisielt at denne sesongen vil legge til MVP-prisen for finalen i Eastern og Western Conference. NBA-reporter Nick Wright mener Eastern Conference Finals MVP-trofeet bør være oppkalt etter LeBron James. NBA kunngjorde offisielt at Western Conference Finals MVP vil bli kåret til Magicians Cup, Billige Basketball Drakter og Eastern Conference Finals MVP vil bli kåret til Larry Bird Cup. I denne forbindelse kommenterte NBA-reporter Nick Wright: "Det er helt a..
Read More
Los Angeles Lakers har lett etter en ny hovedtrener i offseason etter å ha avsluttet samarbeidet med Frank Vogel. Tidligere Portland Trail Blazers-trener Terry Stotts ble invitert til et intervju med Lakers. Den amerikanske basketballreporteren Wo Shen ga nyhetene, sa kilder, NBA Basketball Drakter Barn at Lakers har kontaktet Stotts denne uken for å spørre den andre sidens mening om å være lagets trener. Som hovedtrener for Portland Trail Blazers ledet Stotts laget til åtte st..
Read More
I Western Conference-semifinalen i NBA-sluttspillet slo Warriors Grizzlies 117-116 og tok en 1-0 ledelse. Warriors-trener Steve Kerr krysset milepælen etter å ha vunnet kampen Billige Basketball Drakter. Det var Kerrs 82. sluttspillseier i hans NBA-trenerkarriere, og overgikk KC-Jones' 81-seierrekord for niende. De åtte beste på listen er: Phil Jackson (229 seire), Pat Riley (171 seire), Popovich (170 seire), Rivers (102 seire), Golden State Warriors Drakter Larry Brown (100..
Read More
Den 22. april, midt i den ordinære sesongen, gikk det rykter om at Lakers ønsket å bytte Russell Westbrook for Wall, men nylig avslørte en ekspert at Lakers ikke seriøst vurderte denne transaksjonen i det hele tatt. Westbrook tilbrakte en sesong med Lakers, og alle parter var misfornøyde. Selv var han ikke fornøyd og spilte ikke sitt sanne nivå. Billige Basketball Drakter Laget var ikke fornøyd og fikk ikke rekorden det ønsket. Det er også noen lagkamerater som er misfornøyde..
Read More
Den 19. april spilte Golden State Warriors mot Denver Nuggets hjemme, Warriors, som hadde en ledelse på 1-0, startet et voldsomt angrep i tredje kvartal i dag og vant til slutt kampen med en reversering på 126-106. Med en score på 2-0 vil Warriors dra til Denver for å konkurrere med motstanderne i G3 og G4. I dette spillet fortsatte Curry å score 34 poeng fra benken, Poole bidro med 29 poeng og 8 assists, og Thompson scoret 21 poeng. NBA Basketball Drakter Barn For Nuggets hadde Jok..
Read More
11. april spilte Golden State Warriors mot New Orleans Pelicans på avslutningsdagen for den ordinære sesongen i dag. I et intervju med Warriors-trener Steve Kerr før kampen startet snakket han om skaden til Stephen Curry. Det påfølgende comebacket hans gjorde et forutsigelse. "Curry har en sjanse til å returnere i G1 i sluttspillet, men han kan kanskje ikke komme tilbake i den kampen. Billige Basketball Drakter Vi trenger å vite mer om Currys situasjon i løpet av de neste dagene ..
Read More
Los Angeles Lakers led en tapsrekke på seks kamper etter å ha tapt mot Denver Nuggets, og satte sluttspillsituasjonen deres i fare. I et intervju etter kampen snakket Anthony Davis om noen problemer med laget, og han påpekte også at han har kjempet med skader. Etter å ha pådratt seg en ankelskade, har de tykke øyenbrynene blitt suspendert i 18 kamper på rad, og den siste kampen mot Pelicans har nettopp kommet tilbake. NBA Basketball Drakter Barn Men i dagens kamp med Nuggets, kla..
Read More
Den 28. mars spilte Golden State Warriors borte mot Washington Wizards. Til slutt, med Stephen Curry skadet, tapte Warriors for sine motstandere 115-123 og led en taprekke på to kamper. Dataene viser at etter at Curry ble skadet og satt på sidelinjen, hadde Warriors en rekord på 1 seier og 5 tap på seks kamper, og slo bare Heat i øst. Billige Basketball Drakter En så dårlig rekord gjorde at de ble lenger og lenger borte fra Grizzlies, det tredjerangerte laget i vesten, og begynte ..
Read More
22. mars ble Los Angeles Lakers sett på som favoritter til tittelen frem til sesongen startet. Men med lagets prestasjoner i løpet av sesongen har noen fans blitt frustrerte, ikke vunnet en kamp på mer enn to måneder, og nå falt til siste plass i sluttspillområdet. Så hovedtrener Frank Vogel ble målet for slakting, og han led også mye tvil.Billige Basketball Drakter Den amerikanske basketballreporteren Mark Stein ga nyheten om at etter denne sesongen vil Vogel skilles fra Lakers..
Read More
I kampen mot Bucks kom endelig Klay Thompson til live igjen, noe som minner folk om toppen Buddha som scoret 60 poeng på 29 minutter. Han skjøt 24-for-15 og scoret 38 poeng på 34 minutter. Den viktigste delen av Splash Brothers er tilbake. Etter å ha sett en så fantastisk opptreden av Klay, kunne fansen ikke la være å rose ham, men samtidig var det et snev av sukk, for forrige gang han hadde en lignende opptreden var i mars 2019. Det er talenter og talenter i landet. NBA har aldri mang..
Read More
6. mars tapte Golden State Warriors mot Los Angeles Lakers 116-124. Etter kampen uttrykte Golden State Warriors-stjernen Stephen Curry sin frustrasjon. Curry sa om lagets siste rekord på 2-8: "Skal vi la følelsen av å tape spre seg? Vi kommer ikke til å være sånn, vi er ikke denne typen lag. Vi har vist hvem vi er, Basketball Trøye Swingman Jeg vil bli sånn igjen." "Men i dagens kamp, ​​fra start til slutt, spilte vi ikke en vinnerstrategi for hele kampen, vi diskuterte d..
Read More
2. mars møtte Lakers Lone Rangers hjemme og lå bak 56-71 i første omgang. LeBron - James hadde 11 poeng og 4 returer, Malik - Monk 10 poeng, Russell - Westbrook 6 poeng og 5 assists Billige Basketball Drakter. Carmelo Anthony kom fra benken med 11 poeng og Houghton Tucker med 8 poeng. Luka Doncic scoret 15 poeng og 5 returer for Mavericks, Jaylen Bronson 15 og Finney Smith 12. I det første kvarteret kunne Lakers fortsatt konkurrere med det, ledet med 5 poeng på en gang, men de v..
Read More
21. februar brøt Stephen Curry All-Star Game 3-poengsrekorden tidlig og slo til slutt 16. I første omgang slo Curry 8 trepoengere, og rekorden til Paul George skjelver allerede. I 2016 gjorde George ni 3-poengere, den forrige All-Star-rekorden. I den kampen brukte han 19 skudd, Billige Basketball Drakter som også er rekord. Etter at George, Lillard, Leonard, "Melon" Anthony og Curry traff 8 hver. Curry brøt enkelt rekorden i dag, han gjorde bare 11 skudd i første omgang og gjord..
Read More
Den 15. februar, etter at Klay Thompson kom tilbake, ble prestasjonene hans gradvis bedre, men i dag var han i trøbbel, og klarte ikke å score tosifret for første gang. Thompson har spilt i 15 kamper siden han kom tilbake. Da jeg først kom tilbake, lette jeg fortsatt etter følelsen, NBA Basketball Drakter Barn men likevel kunne jeg score tosifret hver kamp. Den siste kampen som slo Lakers var Thompsons høydepunkt. Han gjorde 12 av 22 skudd og fikk en sesonghøyde på 33 poeng, hans..
Read More
7. februar la NBA-dataekspert Kirk Goldsberry nylig ut statistikk om at Paul George har tatt flest hoppskudd de siste fem årene, og Curry har den høyeste effektive treffraten. Som det fremgår av tabellen, blant de 52 spillerne de siste 5 årene (fra 2017),Billige Basketball Drakter har George flest hoppskudd, Lillard og Bill er rangert som andre og tredje, Harden og Mike Collen Mumzer rangerer 4. til 5. plass. Blant disse fem spillerne er det kun Beals effektive skuddprosent som er p..
Read More
25. januar, da sesongen startet, var Lakers mål et mesterskap, men nå må de nedgraderes til sluttspill. Selv dette minimumsmålet kan det hende at Lakers ikke lett kan oppnå. I morgen spiller det mot Nets, og før denne kampen har Lakers 23 seire og 24 tap, rangert som åttende i Western Conference. Hvis sluttspillet starter snart, må de spille sluttspillet, akkurat som i fjor. Billige Basketball Drakter Grizzlies, som også spilte i sluttspillet i fjor, har blitt oppkomlingene i Ve..
Read More