Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.

Headlines

Giannis Antetokounmpo innrømmet at fraværet av LeBron James dramatisk skiftet kraftdynamikken i Østkonferansen. Billige Basketball Drakter til salgs nettbutikk. "Jeg så det ikke så åpent. Men nå ser jeg tilbake og ser hvordan alt gikk, det er definitivt åpent, ikke å ha LeBron i øst og ikke prøver å gå gjennom ham," sa Antetokounmpo. Antetokounmpo sa også at mens ingen enkelt stod ute i deres kamp 1 vunnet over Raptors, hadde laget som helhet "hatt et godt spill." D..
Read More
Det største øyeblikket i Toronto Raptors historie produserte de største TV-karakterene i Canada for et NBA-spill. Billige Basketball Drakter til salgs nettbutikk. Sportsnet sier søndag kvelds spill 7 mellom Raptors og besøker Philadelphia 76ers tiltrukket et gjennomsnittlig publikum på 2,2 millioner seere. Du kan også kjøpe Toronto Raptors Basketball Drakter for å vise din støtte. Et topp publikum på 3,8 millioner så på når Kawhi Leonard traff buzzeren til å l..
Read More
Kevin Durant har blitt utelukket for resten av Golden State Warriors Western Conference Semifinals-serien mot Houston Rockets med en mild belastning på sin høyre kalv. Billige Basketball Drakter til salgs nettbutikk. Durant led skade i tredje kvartal av Game 5. Krigerne inn i Game 6 med en 3-2 ledelse. Durant vil bli revurdert neste uke. Du kan også kjøpe Golden State Warriors Basketball Drakter for å vise din støtte. ..
Read More
James Harden sa at hans visjon fortsetter å bli bedre, og at han skulle bli fullt ut gjenopprettet av spill 3. Billige Basketball Drakter til salgs nettbutikk. "Nah, fortsatt tøft. Spesielt i lyse lys. Men jeg kan se deg litt bedre, så det er alt som betyr noe," sa Harden når han ble spurt om smerten. Du kan også kjøpe Houston Rockets Basketball Drakter for å vise din støtte. Harden led kontusjoner i begge øynene etter at de ved et uhell ble slått i ansiktet av Dra..
Read More
Gregg Popovich forhandler en kontraktsutvidelse for å forbli med San Antonio Spurs. Billige Basketball Drakter til salgs nettbutikk. Popovichs fremtid med Spurs var i tvil etter sin første rundeutgang, men han bekreftet mandag at han kommer tilbake neste sesong. Popovich uttrykte optimisme om neste sesong. Du kan også kjøpe San Antonio Spurs Basketball Drakter for å vise din støtte. "Det er bare begynnelsen på en ny kultur for en ny gruppe," sa han. "Så vi vil få litt bedrift..
Read More
Portland Trail Blazers lukket ut Oklahoma City Thunder med en 118-115 seier i kamp 5 etter at Damian Lillard slo en 37-fotspark på summeren. Lillard ferdig med 50 poeng, mens han slo 10-18 fra 3 i kampen. Lillard skyter 8-12 fra 30-pluss føtter, ifølge Second Spectrum. Billige Basketball Drakter til salgs nettbutikk. "Jeg ville ikke sette det inn i dommerenes hender. Hvor om det var kontakt eller kanskje kommer de bort med kontakt, eller jeg ender med å ta et tøffere skudd fordi det ..
Read More
De tre første spillene i Warriors første runde matchup med Los Angeles Clippers har vært ingenting hvis ikke underholdende. Vi har sett flere tekniske feil, et par ejections, noen jab-kaster gjennom media og en 31-punkts comeback. Billige Basketball Drakter til salgs nettbutikk. Mens Kevin Durant var i stand til å endelig gå ut i spill 3 i serien, har den ensomme konstanten på offensiv enden av gulvet vært Stephen Curry. Curry er fjerde i NBA i postseason scoring på 29,3 per konku..
Read More
Mike Budenholzer ble kåret som National Basketball Coaches Association årets 2019 coach av året. Prisen kolliderer 30 NBA-trenere, uten at treneren kan stemme for seg selv. Billige Basketball Drakter til salgs nettbutikk. "Det er en utrolig ære å bli anerkjent av jevnaldrende, og det gjør denne prisen virkelig spesiell. Takk til mine kolleger over NBA, og viktigst, takk til våre spillere og ansatte i Milwaukee. Spillerne og stabene jobber dette år har gitt vårt lag og våre fans ..
Read More
Da LeBron James forhandlet sin første sneakeravtale som kom ut av videregående skole for NBA, var Reeboks slutttilbud verdt rundt 115 millioner dollar over 10 år. Reeboks første tilbud var $ 100 millioner over 10 år med en $ 10 millioner signeringsbonus. Billige Basketball Drakter til salgs nettbutikk. James hadde alltid tenkt seg med Nike, men tilbudet var nærmere $ 70 millioner. James vokste opp med å forkaste Michael Jordan og visste forskjellen i kvalitet fra design til markeds..
Read More
Los Angeles Lakers slår ned LeBron James for resten av sesongen 18-19. Billige Basketball Drakter til salgs nettbutikk. James skadet lysken sin 25. desember og kom ikke tilbake til 31. januar. James fullfører sin første sesong med Lakers i gjennomsnitt 27,4 poeng, 8,5 rebounds og 8,3 assisterer i 35.2 minutter per kamp mens de mangler playoffs. Du kan også kjøpe Los Angeles Lakers Basketball Drakter for å vise din støtte. Lakers frigjorde følgende uttalelse: "Etter å ha konsu..
Read More
Kevin Durant scoret 28 poeng ved å skyte 12-13 fra feltet, snu i den mest effektive scoring ytelsen til sin karriere som Golden State Warriors slo Memphis Grizzlies 118-103. Billige Basketball Drakter til salgs nettbutikk. "Mitt andre år i ligaen. Jeg begynte å kartlegge mine skudd og gjør og savner i løpet av spillet. Den slags minnet meg om å ta gode skudd, og det holder meg låst inn i spillets strømning. Så jeg antar at det er et spill i et spill, "sa Durant. Durant er 17-19 f..
Read More
James Harden kan behandles urettferdig. Nummer 13 Den Billige Basketball Drakter eieren er i gjennomsnitt 35,8 poeng per kamp og har bare scoret den nest mest påfølgende 30 + poengspill i NBA-historien, men han er fortsatt ikke ansett som den beste spilleren i NBA eller hvor som helst i nærheten. Harden er tilsynelatende klar over det faktum at han er snubbed av den "største spilleren i NBA" -merket og tok opp spørsmålet. Han sa: "Jeg har følt at jeg er den beste [spilleren i verde..
Read More
Joel Embiid sa at han måtte bevise at Boston Celtics ikke kunne beskytte ham etter Philadelphia 76ers '118-115-seier. Billige Basketball Drakter til salgs nettbutikk. "Jeg har hørt at disse gutta kan beskytte meg bedre enn noen andre, så jeg måtte komme ut og vise at jeg er den mest ustoppelige spilleren i ligaen," sa etter kampen. Du kan også kjøpe Philadelphia 76ers Basketball Drakter for å vise din støtte. Embiid avsluttet med 37 poeng og 22 returer mens han skutt 20-21 fra..
Read More
Chicago Bulls vil la Zach LaVine betale Jim Boylens fin for å bli kastet ut av et spill, i avvente av liga-regler. Billige Basketball Drakter til salgs nettbutikk. NBA-regler fastsetter at personen som mottar bøter må betale det. Boylen forventes å bli bøtelagt $ 7000 - $ 5000 for to tekniske feil og $ 2000 for utkastet. Du kan også kjøpe Chicago Bulls Basketball Drakter for å vise din støtte. Boylen ble kastet ut etter å ha argumentert med Doc Rivers om hvordan Clippers sat..
Read More
Paul George har blitt bøtelagt $ 25 000 for offentlig kritikk av å oppføre seg etter Thunder's 118-110 tap for Clippers fredag, kunngjorde NBA lørdag. Billige Basketball Drakter til salgs nettbutikk. George inkluderte et forsvar fra Westbrook i hans rant, og sa: "Det er ingen som får mer kontakt enn Russ går i kurven, og det er bare galt... Det er et stykke av det som er i den etasjen." Du kan også kjøpe Oklahoma City Thunder Basketball Drakter for å vise din støtte. NBAs si..
Read More
Stephen Curry beskrev Golden State Warriors 'avtale med Andrew Bogut som "rart". Bogut ble med i Warriors via handel i 2012 og ble flyttet til Dallas Mavericks i 2016 for å skape cap plass for Kevin Durant. Billige Basketball Drakter til salgs nettbutikk. "Det er spennende, rart, en blast fra fortiden - alt sammen," sa Curry om Bogut. "Selvfølgelig må de ta et par skritt før det er offisielt, men han er en fyr vi har mye erfaring med. Han vet vårt system, han vet hvordan vi gjør tin..
Read More
Boston Celtics Point Guard nummer 11 Billige Basketball Drakter eier Kyrie Irving har blitt frigjort og løsrevet fra lagkameratene. Det er angivelig den enslige lagkameraten Irving forblir tett med som rykter om Irvings sommeravgang fortsetter å eskalere. Irving har vært frustrert gjennom hele sesongen, og gjentatte ganger ventet på lagets spill og media. Allstjernens holdning ble etter hvert begynt å endres da rykter om hans interesse for å bli med i New York Knicks oppsto i februa..
Read More
Det er vanskelig å finne en spiller som har vært mer farlig gjennom 2018-19 sesongen enn Houston Rockets vakt James Harden. Billige Basketball Drakter til salgs nettbutikk. Etter å ha sett hans strekning av scoring 30 eller flere poeng snapped etter 32 spill tidligere i uken, kom Harden ut på alle sylindere mot Miami Heat på torsdag. Da det endelige hornet lød, ble Harden ferdig med 58 poeng i en smal 121-118 Rockets-seier. Du kan også kjøpe Houston Rockets Basketball Drakter for ..
Read More
LeBron James sa at Los Angeles Lakers manglet en følelse av haster etter deres 128-115 tap for New Orleans Pelicans. Billige Basketball Drakter til salgs nettbutikk. James sa: "Hvor mange vet hva som står på spill hvis du aldri har vært der? ... det er en fin linje når du snakker om det, fordi når du aldri har vært der eller vet hva det tar å faktisk skyte for noe sånt, noen ganger er du redd for å bli ubehagelig. " Du kan også kjøpe LeBron James Basketball Drakter for å vise..
Read More
Kevin Durant og Kyrie Irving er beste venner og det har vært hvisking de to kunne bli med i New York i sommer og prøve å bringe Knicks tilbake til NBA-relevansen. Billige Basketball Drakter til salgs nettbutikk. Mange lurer på hvorfor Durant, som har vunnet back-to-back NBA-titler og NBA Finals MVP-priser med Warriors, ville ønske å forlate den kusne oppsettet han har på Golden State. Du kan også kjøpe Golden State Warriors Basketball Drakter for å vise din støtte. Meningen..
Read More
Los Angeles Lakers stjerne Kyle Kuzma vant Rising Stars Challenge MVP og innrømmet at han var motivert av $ 25.000 bonusen. Billige Basketball Drakter til salgs nettbutikk. Kuzma scoret 35 poeng i Team USAs 161-144 seier over Team World. Han sa: "Jeg tror det var andre timeout, og jeg brøt huddle ved å si," Bonus-1-2-3. " Så der går du. " Du kan også kjøpe Los Angeles Lakers Basketball Drakter for å vise din støtte. "Jeg spilte i fjor og var mangelaktig," sa Kuzma, "så jeg v..
Read More
Isaiah Thomas er satt til å ta retten for første gang denne sesongen på onsdag. Billige Basketball Drakter til salgs nettbutikk. Ifølge ESPN vil Thomas lage sin debut for Denver Nuggets hjemme mot Sacramento Kings. Thomas ble opprinnelig oppført som tvilsom for spillet som han gjenvunnet fra en hofteskade. Du kan også kjøpe Denver Nuggets Basketball Drakter for å vise din støtte. Thomas signerte et år, veterans minimumskontrakt verdt litt over $ 2M med Nuggets tilbake i juli..
Read More
NBA kunngjorde at Houston Rockets Guard James Harden ble kåret til KIA NBA Western Conference Player i måneden for januar. Det er den andre rette måneden han har mottatt æren og den syvende gangen i sin karriere, alle som kommer som en rakett. Det er det meste av noen spiller i franchise historie. Billige Basketball Drakter til salgs nettbutikk. For måneden, Harden gjennomsnitt 43,6 poeng, 8,7 rebounds, 7.6 assists, 2,07 stjeler og 1,21 blokker. Ifølge Elias Sports Bureau, som marke..
Read More
Milwaukee Bucks fremover nummer 34 Billige Basketball Drakter eier Giannis Antetokounmpo har blitt kalt Eastern Conference Player of the Week for spill spilt fra 21-27 januar, kunngjorde NBA i dag. Dette er den femte gangen denne sesongen at Antetokounmpo har vunnet Eastern Conference Player of the Week og den åttende tiden i sin karriere. Antetokounmpo gjennomsnittlig 30,7 poeng, 15,7 rebounds, 4,0 assists, 1,3 stjeler og 1,0 blokk per spill forrige uke mens du skytte 50,8 prosent fra f..
Read More
NBA håper å få Golden State Warriors stjerne nummer 30 Billige Basketball Drakter eier Stephen Curry å delta i 2019 Tre-Point Contest i sin hjemby. Warriors-stjernen leder ligaen med 5,2 tre pointers laget per kamp og rangerer sjette med en 44,4 prosent suksessrate bak bue. Du kan også kjøpe Stephen Curry Basketball Drakter for å vise din støtte. Curry har deltatt i trepunktskonkurransen fem ganger i sin karriere og vant den i 2015. Han hoppet over 2017 og 2018 hendelsene, men..
Read More
Houston Rockets og Chicago Bulls avsluttet en handel tirsdag som sender veteran fremad Carmelo Anthony fra Houston til Chicago. Billige Basketball Drakter til salgs nettbutikk. Bulls kjøpte utkastsrettighetene til Jon Diebler og kontanter i motsetning til rettighetene til Tadija Dragicevic. The Bulls har ingen planer om å spille Anthony og vil se til å enten handle 10-tiden All-Star før 7. februar-fristen eller i siste instans avstå fra ham og gjøre ham til en gratis agent. Du kan o..
Read More
LeBron James fortsetter å lede alle NBA-spillere i viften stemmer for 2019 NBA All-Star Game, som indikerer at han vil bli en All-Star-kaptein for andre året på rad. Billige Basketball Drakter til salgs nettbutikk. NBA annonserte sin siste avkastning, samt en fremtidig dato for NBA All-Star Draft den 7. februar. Den nest nærmeste spilleren til James i viften stemmer er Milwaukee's Giannis Antetokounmpo, som er om lag 150.000 stemmer bak James. All-Star-kapteinene vil være de to spill..
Read More
Raptors president Masai Ujiri gjorde en dristig lek sist offseason, trading DeMar DeRozan for Kawhi Leonard, som kan bli en ubegrenset gratis agent i sommer. Billige Basketball Drakter til salgs nettbutikk. Ujiri hadde vært kløe for å riste opp ruten, selv før Leonard ble tilgjengelig. (Sist sesong nærmet han torden om en Paul George-for-DeRozan bytte.) Tydeligvis gjorde Thunder det bra å avvise tilbudet. George re-signert, og han er bedre enn DeRozan. Du kan også kjøpe Oklahoma C..
Read More
DeMarcus Cousins planlegger å lage sin sesong-debut for Golden State Warriors 18. januar. Kusiner, 28, har ikke spilt denne sesongen når han gjenoppretter fra operasjon på hans venstre Achilles. Fire-time All-Star spilte i 48 kamper sist sesong med New Orleans Pelicans. Billige Basketball Drakter til salgs nettbutikk. Fettere i gjennomsnitt 25,2 poeng, 12,9 rebounds, 5.4 assists, 1.6 stjeler og 1,6 blokker per spill i fjor. Han var i gjennomsnitt en karriere-beste 27,8 poeng per kamp i..
Read More
Den ex-Celtics poengvakt Rajon Rondo kunne bli med i deres langvarige rival, ifølge ESPNs Adrian Wojnarowski. Rondo møtte Lakers president for basketballvirksomhet Magic Johnson på tirsdag. Billige Basketball Drakter til salgs nettbutikk. The Lakers signerte fri agent vakt Kenatvious Caldwell-Pope og utarbeidet Ball med den andre overordnede plukket. Rondo, 31, ble utgitt av Chicago Bulls 30. juni etter at gjennomsnittet en underwhelming åtte poeng og mindre enn syv assists per spill ..
Read More
NBA G League kunngjorde at Miami Heat toveis spiller Yante Maten har blitt kalt NBA G League Player of the Month for spill spilt i løpet av desember. Du kan også kjøpe Billige Basketball Drakter i butikken vår. Maten dukket opp i ni kamper (ni starter) i desember, gjennomsnittlig 29,2 poeng, 11,4 rebounds, 2,2 assists og 1,4 blokker per spill mens du skyter 59,0 prosent fra feltet, 47,4 prosent fra trepunkts rekkevidde og 80,3 prosent fra frisparket. Matenes desember ble fremhevet av ..
Read More
Som svar på reaksjonen på hans kommentarer om å leke med Anthony Davis fra forrige uke, sa LeBron James at han er rekruttert spillere gjennom hele sin karriere. Billige Basketball Drakter til salgs nettbutikk. "Jeg har alltid rekruttert. Jeg har forsøkt å få folk til å bli med meg siden 2007. Jeg har blitt avvist mye. Men jeg har heller ikke blitt avvist mye," sa James til Rachel Nichols i et sit-down intervju. Du kan også kjøpe LeBron James Drakter i butikken vår. James for..
Read More