Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.

Lakers slo Suns knepent for første seier

I den ordinære NBA-sesongen beseiret Lakers Suns knepent 100-95 for å vinne sin første seier i den nye sesongen.

Lakers (1-1): Davis 30 poeng, 13 returer, 3 stjeler og 3 blokker, James 21 poeng, 8 returer og 9 assists, Russell 14 poeng, 4 returer og 5 assists, Reeves 10 poeng, Vincent 7 poeng og 3 returer 6 assists, Wood 7 poeng og 10 returer, Hachimura 7 poeng; Suns (1-1): Durant 39 poeng og 11 returer, Gordon 15 poeng, Goodwin 14 poeng og 6 returer, Okogie 10 poeng og 8 returer 3 assists, Grayson Allen 6 poeng, 6 returer og 4 assists, Billige Basketball Drakter Nurkic 4 poeng, 9 returer og 3 assists

I dette spillet er både Booker og Bill på våpenhvile, og Durant leder laget med en enkelt kjerne. I det første kvarteret av kampen fikk Lakers en perfekt 7-0-start, men falt i en scoringstørke i andre halvdel av kvarteret.The Suns fullførte comebacket og ledet med 12 poeng inn i andre kvarter. I andre kvartal fant Lakers sin offensive status igjen, og James og James slo seg sammen for å skape et klimaks for å fullføre ledelsen.På slutten av omgangen falt Lakers bak med 4 poeng.

I det tredje kvartalet falt de to sidene i en fastlåsning. Durant scoret 15 poeng i et enkelt kvartal Los Angeles Lakers Drakter. The Suns stolte på et lite klimaks på slutten av kvartalet for å lede med 10 poeng inn i det siste kvartalet. I det siste kvarteret av kampen falt Suns i en scoringstørke og gjorde bare 1 av 14 skudd. Lakers gjorde et klimaks for å fullføre ledelsen. I det kritiske øyeblikket scoret Durant 4 poeng på rad for å utligne, og James scoret 4 poeng på rad for å trekke seg unna igjen. Til slutt beseiret Lakers Suns med knepent 100-95.