Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.

Det er mer sannsynlig at Lakers får Westbrook

Lakers og Westbrook kan slå seg sammen neste sesong. I følge "Action Network" -reporter Matt Moore, fra og med forrige søndag kveld lokal tid, blir denne transaksjonen mer og mer sannsynlig å skje. I forgårs, ifølge "The Painted Lines" -reporter Austin Krell, har Lakers så langt han vet gjort noen fremskritt i å forfølge Westbrook, Billige Basketball Drakter og Lakers og Wizards har hatt foreløpige diskusjoner om dette. I dag blir muligheten for at Lakers og Westbrook går sammen flere og større.

Westbrook ble født i Long Beach, California, fullførte videregående skole i California, og spilte senere for UCLA. Det kan sies at det å bli med Lakers også er hjemmet for ham. I tillegg spilte Westbrook 65 kamper for Wizards i sesongen 2020-21, i gjennomsnitt 22,2 poeng, 11,5 returer og 11,7 assists per kamp, ​​og gjennomsnittet en trippel-dobbel for fjerde gang i karrieren. Han og Bill tok Wizards til sluttspillet, og viste at 32-åringen fortsatt kan kjempe.

Westbrooks femårige 205 millioner kontrakt utløper i 2023, og den kan hoppe ut av kontrakten i 2022. Årslønnen for sesongen 2021-22 er 44,21 millioner. Tidligere nyheter sa at de forsvarende beseirede Lakers har lett etter arrangører og tredjestjerner, og Westbrook er utvilsomt egnet for denne rollen. Og Westbrook, som bare har vært i finalen så langt i karrieren,Los Angeles Lakers Drakter vil utvilsomt konkurrere om mesterskapet, og å komme til Lakers for å slå sammen med Zhan Mei vil gjøre ham nær mesterskapet igjen. Vil Westbrook virkelig ta på seg den lilla og gulltrøya?