Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.

Headlines

Nylig har Anthony Davis ’agent Rich Paul avslørt at i den nye sesongen vil Zhanmei bytte til fjerde og femte plassering. I denne forbindelse dukket Lakers berømte James Worthy nylig opp på "Spectrum Sports Net" -programmet, og sa at Davis er det beste valget for å spille femte posisjon, fordi de andre femte posisjonene rett og slett ikke kan forhindre ham. Etter Worthys syn er den femte posisjonen egentlig en god passform for Davis. Hvis han inntar den femte posisjonen, vil han tvinge m..
Read More
13. september, ifølge amerikanske medieoppslag, byttet Los Angeles Lakers Marc Gasol til Grizzlies i bytte mot Wang Zhelins signeringsrettigheter. Dette har skapt heftige diskusjoner,NBA Basketball Drakter Barn men omverdenen er generelt ikke optimistisk om at Lakers vil signere ham. Den amerikanske basketballreporter Jovan Buha snakket om Wang Zhelin på sosiale medier. Han tror at det mest sannsynlige resultatet er at de to sidene ikke vil signere. "For Lakers er denne avtalen bar..
Read More
3. september, ifølge amerikanske medieoppslag, ble Klay Thompson, som gradvis var på bedring nylig, intervjuet av media og snakket om målene hans for den nye sesongen. Billige Basketball Drakter Han sa at fra nå av er det nødvendig med en sterk bedring. "Jeg kommer definitivt tilbake denne sesongen, takk Gud, og jeg vil sette foten på banen igjen. Skaden er virkelig for vanskelig, men dette er en del av konkurranseidretten. Jeg kommer sterkt tilbake, jeg lover at jeg vil, ..
Read More
30. august er Kobe Bryants samlinger alltid lette å selge. Nylig solgte et sett med bilder til høye priser, hver over $ 10.000. Disse åtte bildene har aldri blitt offentliggjort før,Billige Basketball Drakter og de ble gjort til NFT -nettauksjoner og hver solgt for mer enn $ 10.000. Ifølge rapporter ble denne gruppen bilder tatt i 1999 og var opprinnelig ment å bli publisert i et blad, men den ble ikke brukt av en eller annen grunn. Denne gruppen bilder ble tatt i et forlatt hus i u..
Read More
23. august, ifølge forretningsidrettsreporter Darren Lowell,NBA Basketball Drakter Barn ble signaturtrøyen som Magic Johnson brukte i finalen i 1980, solgt i morges for 1,5 millioner dollar. Sesongen 1979–80 var Magic Johnsons rookiesesong. Han hadde et gjennomsnitt på 18 poeng, 7,7 returer, 7,7 assists og 2,4 stjeler i den ordinære sesongen. I det første året av karrieren hjalp han Lakers med å nå finalen. Han erstattet ham til og med under Den skadde Kareem Abdul-Jabbar s..
Read More
Blomstershowet Otto Porter i 2013 er en av de mer interessante signeringene for Warriors i løpet av denne sesongen. I et intervju med "NBC Sports" -reporter Monte Poole nylig, sa Porter at han for tiden føler seg bra fysisk og har kommet tilbake til sin høyeste tilstand. Han vil bruke høyde og atletisk evne til å hjelpe Warriors, og han har ikke noe imot å starte eller bytte ut . Billige Basketball Drakter Porters karriere har alltid vært såret av skader. Midt i sesongen 202..
Read More
August ble Lakers nye hjelpemiddel Kendrick Nunn intervjuet. Når vi snakker om utsiktene til Russell Westbrook, LeBron James og Anthony Davis trioen, sa Nunn: "Jeg tror det ville være flott. Billige Basketball Drakter Dette garderoben er veldig talentfull og erfaren. Sammen med noen nye spillere som meg selv og Talen (Holden Tucker) , Jeg synes det er godt å løpe frem og tilbake på banen, og å spille kraftig, det ville være flott. " Når han snakket om ham og Tucker og Malik M..
Read More
Ifølge amerikanske medierapporter avslørte flere kilder at den utraftede Jacqueline McLaughlin og Warriors nådde en avtale om å bli med. Jaquery McLaughlin er en 1,93 meter vakt fra University of California, Billige Basketball Drakter Santa Barbara. Han er senior i år. Han hadde et gjennomsnitt på 16 poeng, 5,2 assists, 3,5 returer og 1,5 stjal denne sesongen. I gårsdagens utkast valgte Warriors Jonathan Cuminga med 7. valg og Moses Moody med 14. valg Golden State Warrior..
Read More
Lakers og Westbrook kan slå seg sammen neste sesong. I følge "Action Network" -reporter Matt Moore, fra og med forrige søndag kveld lokal tid, blir denne transaksjonen mer og mer sannsynlig å skje. I forgårs, ifølge "The Painted Lines" -reporter Austin Krell, har Lakers så langt han vet gjort noen fremskritt i å forfølge Westbrook, Billige Basketball Drakter og Lakers og Wizards har hatt foreløpige diskusjoner om dette. I dag blir muligheten for at Lakers og Westbrook går samm..
Read More
Ifølge amerikanske medierapporter er Warriors interessert i å få Cavaliers startpunktvakt Colin Sexton gjennom en handel, men de er ikke villige til å sende årets nr. 7 utkast eller James Wiseman i handelen. Billige Basketball Drakter Cavaliers har begynt å selge Sexton offentlig, og mange NBA-lag er interessert i ham. Det rapporteres at Warriors også er interessert i å få Colin Sexton gjennom en handel, men de er ikke villige til å sende årets nr. 7 utkast eller James Wis..
Read More
NBA Basketball Drakter Barn 11. juli snakket Lakers-spissen Kyle Kuzma om sin treningsplan utenfor sesongen i et intervju. "Jeg trener ballkontrollen min slik at jeg kan holde ballen til skuddpunktet jeg ønsker og spille mer effektivt,Los Angeles Lakers Drakter i stedet for bare å være en skytter som huk i hjørnet." ..
Read More
I årets felles rettssak for NBA-rookies, NBA Basketball Drakter Barn har Tennessees førsteårs potensielle rookie Keen Johnson et fysisk hopp på 48,0 inches (1,22 meter), og bryter den historiske rekorden for NBAs felles rettssak. I følge det siste mock-utkastet forventes Johnson å bli valgt av Magic med den åttende plukkingen, men ifølge Johnson selv vil Rockets intervjue ham. I tillegg, ifølge Warriors og teamreporter Anthony Slater, så også Steve Kerr og Warriors-ledelse..
Read More
Historien til Lakers er blendende, jeg er redd at selv O'Neal ikke klart innså dette. Nylig oppdaterte O'Neal sosiale medier og ga ut topp 5 i NBA-finalen med en poengsum på 30+. I tillegg til Jordan er de andre fem (og uavgjort) alle Lakers-spillere. Jerry West har scoret 30+ poeng i 31 finaler, og er førsteplass i NBA-historien; NBA Basketball Drakter Barn Jordan ble nummer to med 23 ganger. James (22 ganger) og Elgin Baylor (19 ganger) ble rangert henholdsvis tredje og fjerde, med ..
Read More
Nylig kom James med noen bemerkninger som svar på stjernenes hyppige skader denne sesongen, noe som forårsaket heftige diskusjoner. "First James Black" Skip Bayless angrep ikke overraskende James, men Lakers-legender Robert Horry og James Worthy støttet begge James. Årets sluttspill har blitt utsatt for hyppige stjerneskader, så mye at folk spøkende hevder at det sunneste laget i år blir mesterskapet. NBA Basketball Drakter Barn I denne forbindelse bombarderte James en gang ligaen..
Read More
Siden 2011 vil dette året være første gang at James eller Curry ikke blir sett i finalen. Men NBA-stjernen Bosh sa i et intervju at dette ikke er et "stort jordskjelv." Begge har prestert bra de siste 10 årene. Dette er bare en triviell sak for dem. De vet hva som skjer i dette lange og rare sesong. NBA Basketball Drakter Barn Er det viktigste. I intervjuet sa Bosh at det ikke er noen stor sak for Jankudu å savne finalen, tross alt har de to prestert veldig bra de siste 10 årene. S..
Read More
5. juni, ifølge amerikanske medierapporter, forventes det at Lakers og Knicks vil jage skytteren Doug McDermott i det frie agenturmarkedet i sommer. Mike Dermot, 29, er rookie nr. 11 i første runde i 2014. Billige Basketball Drakter Siden 2018 har han spilt for Indiana Pacers. Denne sesongen spilte Doug McDermott 66 kamper med Pacers, hvorav 29 var startende. Han hadde et karrieremessig høyt 13,6 poeng per kamp, ​​og feltmålsprosenten hans var også en karrierehøyde på 53,2..
Read More
James og Curry er ikke bare "Akron-barn", de to har flere likheter. Nylig sa Klay Thompsons far, Mitchell Thompson, i et intervju med "The Athletic" at Curry er veldig lik James når han tar vare på kroppen sin, og han hadde forventet at Curry skulle utføre MVP-nivå denne sesongen. Billige Basketball Drakter Etter Tangs mening kan Curry alltid ta vare på seg selv og holde kroppen i beste stand. For å oppnå topp ytelse brukte Curry mye tid og la stor vekt på detaljene i vedlikehold..
Read More
23. mai starter Lakers sluttspillet i morgen, og de har ikke vunnet hjemme i sluttspillet på 8 år. Ja, Lakers vant mesterskapet i fjor, men de spilte i Orlando's Bubble, ikke i Lakers 'Staples Center. Billige Basketball Drakter Siste gang Lakers vant et sluttspill på Staples Center, var 18. mai 2012. På den tiden hadde ikke LeBron James vunnet mesterskapet. Lakers beseiret Thunder på den tiden, og motstanderne var Kevin Durant, Russell Westbrook og James Harden. Los Angeles..
Read More
17. mai slo Warriors Grizzlies 113-101 hjemme. Stephen Curry scoret 46 poeng og ble sesongens ledende leder. Billige Basketball Drakter Etter å ha scoret 46 poeng i dag, var Curry gjennomsnittlig 31,98 poeng per kamp denne sesongen, med totalt 2015 poeng. Det er verdt å nevne at hvis Curry scorer 47 poeng i dagens kamp, ​​vil scoringssnittet hans denne sesongen nå 32 poeng. Dessverre gjorde Curry 5 av 6 frikast fra frikastlinjen i dag. Golden State Warriors Drakter B..
Read More
9. mai, hvis Lakers lykkes med å forsvare tittelen, kan det være det vanskeligste forsvaret i historien. I NBA-historien har det aldri vært et lag som er rangert lavere enn topp 6 i den vanlige sesongen for å vinne mesterskapet, og Lakers er nå rangert som sjuende og må kanskje spille sluttspill. Etter å ha tapt mot Blazers i går, kom Lakers bak med 1,5 kamper,Billige Basketball Drakter og uten en uavgjort fordel er det vanskelig å hoppe ut av sluttspillet. I NBA-historien vant ..
Read More
Los Angeles Lakers mistet 17-poengs ledelse. De tapte mot Dallas Mavericks 93-108 på bortebane. Lakers, som opprinnelig hadde fordelen på innsiden, ble helt sprengt av Lone Ranger, og derfor tapte de et godt spill. Lakers Davis er tilbake, kombinert med Drummond, Harrell, Gasol og andre spillere inne, og Lone Ranger mangler Porzingis, Lakers burde være helt utenfor sine motstandere når det gjelder intern styrkesammenligning. NBA Basketball Drakter Barn Men selve spillet er helt anner..
Read More
13. april, NBA Basketball Drakter Barn i Golden State Warriors 'seier 116-107 over Denver Nuggets, scoret Curry 53 poeng og skapte 9 mirakler. Først ble Curry Warriors ledende målscorer. For det andre har Curry 20+ i et enkelt kvartal for den 29. gangen av sesongen, og rangerer først i aktiv tjeneste, nest etter Kobe (36 ganger) siden det var statistikk over ett kvartal i 1997. For det tredje har Curry 7 sammenhengende 30+ kamper. Han har også blitt den første Warriors-spilleren..
Read More
Brooklyn Nets spilte mot Los Angeles Lakers hjemme, til slutt opprørte Lakers motstanderne sine med en seier på 126-101 under ledelse av Andre Drummond. I denne kampen kjempet Zhuang Shen den sterkeste kampen for å komme til Lakers. I denne kampanjen spilte Drummond bare 22 minutter, NBA Basketball Drakter Barn han var 8 av 15, fikk 20 poeng og 11 returer, inkludert 4 offensive returer. Etter første omgang hadde Drummond 11 poeng og 8 returer, men Lakers havnet ikke bak Nets. Los..
Read More
Los Angeles Lakers beseiret Sacramento Kings 115-94 som gjest, og de startet en god start for de 7 påfølgende besøkende. Kyle Kuzma er Lakers 'mester for å vinne dette spillet. Han tar den tunge byrden i den offensive enden for å lede laget. Den mest iøynefallende statistikken for Kuzma i dette spillet er vinnerpoengene. Da han var på banen, vant laget med 29 poeng, Billige Basketball Drakter noe som er nok til å gjenspeile verdien hans. Det er hans fremragende ytelse som etabler..
Read More
Los Angeles Lakers-stjerne LeBron James oppdaterte sine sosiale medier og la ut et bilde av seg selv i det hyperbariske oksygenkammeret. Billige Basketball Drakter Han skrev: “Min økologiske kuppelbed de neste ukene.” Du vet, James fikk en høy ankelforstuvning før, og det ville ta ham 4-6 uker å komme tilbake. Det er verdt å nevne at James, som spilleren som er mest i stand til å opprettholde seg selv i ligaen, vil bruke mange høyteknologiske produkter for å få kroppen t..
Read More
Golden State Warriors-stjernen Klay Thompson oppdaterte sosiale medier, og han la ut en video av seg selv som trente trepekere nederst i hjørnet. Selv om han ikke kan hoppe akkurat nå, laget Thompson 12 trepekere på rad. Billige Basketball Drakter Før skuddet startet snudde Thompson seg og ropte: "Trepekere fra nederste hjørne, vi dro aldri ..." Etter å ha slått trepekere etter hverandre, ble Thompson mer og mer begeistret. Han fortsatte å heie på seg selv: "Kom Kom igjen! Gå i..
Read More
I Lakers and Pacers-spillet kommer ikke Caruso tilbake i dette spillet på grunn av et blåmerke på hodet.Billige Basketball Drakter På den tiden gled Caruso og falt i andre kvartals kontringsrask, hodet hans traff gulvet, og deretter vendte han tilbake til garderoben ledsaget av lagets lege. Det er verdt å nevne at i løpet av de 7 minuttene Caruso spilte, Los Angeles Lakers Drakter Barn nådde pluss- eller minusverdien +7. Foreløpig er Lakers 46-54 bak Pacers. ..
Read More
Golden State Warriors slo Charlotte Hornets 130-121 hjemme. I denne kampanjen scoret Drummond Green 11 poeng, Billige Basketball Drakter 10 returer og 19 assists i hele kampen. Dette er ikke bare de høyeste assists i et enkelt spill av Green's karriere, men han bundet også Warriors 'historie om single assists. Først og fremst sendte Green 17 assists i de tre første kvartalene, noe som også skapte en karriere høy i assists. I hele kampen sendte han ut 19 assists, og bundet Warri..
Read More
Ifølge amerikanske medierapporter er Golden State Warriors-stjernen Stephen Curry i god fysisk tilstand. Han deltok også på lagets trening og trente trepunktsskyting. Tidligere oppdaterte Golden State Warriors skaderapporten sin. NBA Basketball Drakter Barn Blant dem er stjernen Stephen Currys status mistenkelig, noe som betyr at han kan komme tilbake. Samtidig sa Cole også at han håper Curry kommer tilbake. Før Warriors bortekamp mot Charlotte Hornets, forlot Curry banen ..
Read More
Lakers tapte mot Brooklyn Nets 98-109 i en sterk dialog. Selv om den endelige poengforskjellen bare er 11 poeng, er den faktiske gapet mellom de to lagene i spillet mye mer enn det. Dette tapet fremhever fullt ut viktigheten av Anthony Davis for Lakers. I første kvartal kan Lakers også konkurrere med de to gigantene som leder Nets, men fra andre kvartal er forskjellen mellom de to sidene utvidet, og Lakers har vært bak i en tilstand av jaktpunkter. Billige Basketball Drakter Til tross..
Read More
Ifølge amerikanske medier rapporterte Mark Cuban for å feire Lakers-legenden Kobe Bryant, som døde for ett år siden, at Dallas Mavericks vil trekke seg nr. 24-trøyen. "Vi er sjokkert og såret av Kobe og datteren hans Gianna. Kobe er en ambassadør for basketballkampen vår, Billige Basketball Drakter en legende og et globalt ikon. Viktigst er at han er en omsorgsfull far." Ban skrev i en uttalelse, "Kobes historisk status har overgått basketball, og teamet vårt har bestemt s..
Read More
11. januar stolte Warriors på Damian Lees siste øyeblikk frikast i dag for å slå Toronto Raptors med ett poeng. Billige Basketball Drakter Oubre hadde en dårlig hånd i spillet, og scoret 12 poeng på 5 av 14 skudd og 1 av 6 trepoengere. Men det var denne trepekeren han laget som fortsatte rekorden. Oubre gjorde fem trepeker på fem kamper denne sesongen, og Warriors vant alle fem kampene. Golden State Warriors Drakter Hvis Warriors ønsker å spille sluttspillet, er det ve..
Read More
Los Angeles Lakers hadde lykke til. I fravær av Anthony Davis slo de Chicago Bulls 117-115 hjemme. Zach LaVine savnet en back-up genser som kan lede spillet. Mens de unngikk å miste strek, fikk Lakers også en annen god nyhet, som er at de har kommet tilbake til den første posisjonen i Western Conference. Lakers rangerte tredje i Vesten før dette spillet, med Phoenix Suns og Los Angeles Clippers som to av de to beste plasseringene. Billige Basketball Drakter På denne spilldagen vant..
Read More
I dag er det 36-årsdagen til Lakers-stjernen LeBron James. Som den berømte James Hei glemte ikke NBA-kommentatoren Skip Bayless å hacke James igjen på Twitter. "Gratulerer med dagen, NBA Basketball Drakter Barn GOAT (den største spilleren i historien) ... 49 dager tidlig." NBA-kommentator Skip Bayless la ut en slik tweet i dag. I dag er det LeBron James 36-årsdag, og bursdagsønskene på Skip Baylesss Twitter sier 49 dager i forveien. Det er verdt å nevne at om 49 dager vil Mi..
Read More
Curry er sint! - 30/12/2020
Den ordinære sesongen i NBA startet offisielt. I sesongens første kamp utfordret Warriors nettene borte fra hjemmet. Denne kampen var den første duellen mellom Durant og Curry. Det var også sesongens første show for Durant og Irving. Det var fullt av høydepunkter. full. Billige Basketball Drakter Spillprosessen var imidlertid ikke så "lys". Nets ledet Warriors med 40-25 i første kvartal. Siden den gang har poengforskjellen fortsatt å utvide seg, med en maksimal tidsforskjell på..
Read More
Lakers beseiret Suns 112-107 i det tredje preseason-spillet og scoret tre seire på rad. I dette spillet spilte James og Big Eyebrow bare i første omgang, og Kuzma fikk Lakers høyeste poengsum. Han spilte 31 minutter i kampen, gjorde 8 av 15 skudd og scoret 23 poeng, 3 returer og 2 assist. Billige Basketball Drakter Siden preseason har Kuzma spilt veldig bra, med et gjennomsnitt på 22 poeng, 3,7 returer og 3,7 assist i tre kamper, og trepunkts skytefrekvensen er så høy som 47,6%. ..
Read More
Warriors daglig leder Miles kunngjorde at to spillere på laget testet positive for den nye kronen. Det rapporteres at Warriors planlegger å starte treningsleir i dag, men fordi to spillere i laget testet positivt for den nye kronen,Billige Basketball Drakter utsatte de treningsleiren til neste tirsdag, Beijing-tid. I tillegg, ifølge NBA-rapporter, har Wizards også en navngitt spiller infisert med det nye kroneviruset, Golden State Warriors Drakter og denne spilleren har aldri spi..
Read More
Lakers fullførte nylig sine kontraktsforlengelser med James og Anthony Davis innen 24 timer, noe som markerte den perfekte avslutningen på Lakers offseason-operasjoner i 2020. Billige Basketball Drakter Lakers fremtid er garantert de neste årene, og de kan trygt forfølge flere utmerkelser. "USA Today" -reporter Mark Medina skrev en artikkel som sa at etter fornyelsen av James Mei håper Lakers å etablere et nytt dynasti. Lakers har alltid vært besatt av å vinne mesterskapet, o..
Read More
Ifølge den berømte NBA-reporteren Dave Mike Menamin prøver Los Angeles Lakers fortsatt å signere et senter for å tillate Anthony Davis å spille den fjerde posisjonen gjennom den vanlige sesongen. Billige Basketball Drakter I løpet av sesongen i år forlot Lakers to sentre forrige sesong, Dwight Howard og McGee laget etter hverandre, men Lakers signerte Marc Gasol og Harrell, og forlot Markieff Morris. Blant de tre ovennevnte spillerne er det bare små pluss rene sentre. Harre..
Read More
I følge Woshen-rapporter er Golden State Warriors i ferd med å skaffe seg 24 år gamle fløy Kelly Oublay gjennom en handel. Ubre ble handlet til Thunder av Suns i Chris Paul-handelen. I dag rapporterte Woshen at Warriors er i ferd med å anskaffe Oubrey gjennom en handel, Billige Basketball Drakter og vil bruke et transaksjons unntak på 17,2 millioner dollar for å godta Ubre's kontrakt på 14,4 millioner dollar for den nye sesongen. Med denne transaksjonen vil Warriors 'luksusskatte..
Read More
USAs "Forbes" kunngjorde 2020 avdøde kjendisinntektsrangeringer, Lakers berømte Kobe Bryant ble sjette. I følge listen publisert av Forbes nådde Kobes inntekter i 2020 20 millioner amerikanske dollar. NBA Basketball Drakter Barn I januar i år døde Kobe dessverre i en helikopterulykke. "Forbes" påpekte at Kobes viktigste inntektskilde i 2020 er joggesko og sportsutstyr, og Mamba-produktserien har nådd 250 millioner amerikanske dollar i salg i år. I tillegg til joggesko solgte..
Read More
ESPN berømte windhorst avslørte i showet at James har endret sin posisjon på starttiden for NBA-spill. Billige Basketball Drakter Opprinnelig ønsket ikke James at spillet skulle holdes 23. desember, men til slutt støttet han spillet i henhold til ligaens plan. Wendhorst avslørte på showet: "En gruppe stjernespillere motsatte seg dette i konferansesamtalen og syntes det ikke var bra nok. James var ikke en av dem. Jeg ble fortalt at han hadde endret stilling. Han støttet 12. Spille..
Read More
I følge "Washington Post" -rapporten avslørte Golden State Warriors-stjernen Stephen Curry i et intervju at han planlegger å skrive en selvbiografi i fremtiden. Billige Basketball Drakter Nylig godtok Curry et e-postintervju fra forfatteren Nora Cragg. De snakket om Currys basketballreise og lesevanene til Curry og hans familie. På spørsmål fra Cragg om han hadde lest noen bøker om seg selv, avslørte Curry at han planlegger å skrive en selvbiografi etter at karrieren er over. ..
Read More
Pelinka deltok i en podcast på ESPN og snakket om Lakers ’reise mot mesterskapet. Samtidig sa han også at Kobe og hans familie hadde gitt ham mye oppmuntring, og både Kobe og Gigi hadde spådd at Lakers ville vinne i år. Billige Basketball Drakter Vinn mesterskapet. Siden denne sesongen har Kobe sett to Lakers-kamper på scenen. På den tiden fortalte han det tykke øyenbrynet at Lakers ville vinne denne sesongen. Kobe er ikke den eneste personen i Bryant-familien som mener det. De..
Read More
I følge amerikanske medierapporter, da Lakers vant mesterskapet, gjentok LeBron James Michael Jordans dokumentar- "The Last Dance." I april i år, da NBA ble suspendert på grunn av den nye kronepidemien, ble Jordans dokumentar "The Last Dance" av Bulls 'siste sesong utgitt før planen. NBA Basketball Drakter Barn Den viktige årsaken er at mange NBA-spillere etterlyser at denne dokumentaren skal sendes på forhånd. Inkludert James. I løpet av den siste helgen dro Lakers-spillerne..
Read More
Ifølge amerikanske medierapporter deltok Klay Thompson i en fullstendig trening for Warriors for første gang siden hans venstre kne korsbånd ble skadet i finalen i fjor Billige Basketball Drakter. "Det føles bra å se ham på banen og i garderoben." Warriors-trener Cole sa om Klay Thompson. I finalen i fjor rev Tang Shen ved et uhell korsbåndet i venstre kne, og han savnet hele sesongen 2019-20 Golden State Warriors Drakter. ..
Read More
I følge en rapport fra Lakers og lagreporter Harrison Faigen, hvis Lakers vinner NBA-mesterskapet denne sesongen, vil ikke laget være i stand til å holde en parade med titusenvis av fans som de gjorde tidligere år, fordi Los Angeles fortsatt forbyder store samlinger. På grunn av den nåværende virkningen av den nye kronepidemien, er det lite sannsynlig at dette forbudet vil bli opphevet innen 2020. NBA Basketball Drakter Barn Lakers-eier Jenny Buss har imidlertid sagt at hvis Laker..
Read More
I kamp 5 i Western Conference Finals skuffet ikke Los Angeles Lakers fansen som støttet dem. De kjempet hardt i 4 kvartaler for å slå Denver Nuggets, knuste motstanderlagets 1-3 tilbakeslagsregel og rykket videre til finalen med en 4-1 total score. Billige Basketball Drakter Zijin-hæren kom tilbake til finalen etter ti år. Opprykket til Lakers fødte mange nye rekorder, ikke bare LeBron James ’tiende finalturné, men også en iøynefallende vikar tenåring i laget som også skrev ..
Read More